101 leerrijke spelletjes voor baby's en peuters

101 leerrijke spelletjes voor baby's en peuters - Jorge Batllori | Northernlights300.org

...01 leerrijke spelletjes voor baby's en peuters ... barbie spelletjes > schiet spelletjes > 101 spelletjes ... . 21-mrt-2017 - 101 leerrijke spelletjes voor baby's en peuters. Denk aan je veiligheid en gezondheid. Was regelmatig je handen en blijf op voldoende afstand van anderen. Op onze informatiepagina's lees je waar je in deze periode op moet letten. De spelletjes maken uw kind bewust van zijn eigen lichaam en zijn omgeving, ze versterken de band met uw kind, ze bevorderen het taalgebruik… Dit boek, met veel kleurenfoto's en illustraties, is een onmisbaar hulpmiddel voor alle ouders en opvoeders van baby's en peuters. 101 leerrijke spelletjes voor baby's en peut ... 101 leerrijke spelletjes voor baby's en peuters - Jorge ... ... . 101 leerrijke spelletjes voor baby's en peuters; group Incompany training. 101 leerrijke spelletjes voor baby's en peuters. Formaat: Paperback Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal. Tip: klik op de knop om te starten met lezen! 101 leerrijke spelletjes voor baby's en peuters - Jorge Batllori, Victor Escandell | 9789044732665 In dit boek vindt u een heleboel ideeën voor spelletjes die u met uw kind kunt doen, vanaf zijn geboorte tot aan zijn derde verjaardag. 101 leerrijke spelletjes voor baby's en peuters van Jorge Batllori kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Paperback, ISBN 9789044732665. De spelletjes maken uw ki...

INFORMATIE

AUTEUR
Jorge Batllori
DIMENSIE
6,48 MB
BESTANDSNAAM
101 leerrijke spelletjes voor baby's en peuters.pdf

OMSCHRIJVING

In dit boek vindt u een heleboel ideeën voor spelletjes die u met uw kind kunt doen, vanaf zijn geboorte tot aan zijn derde verjaardag. Al die leuke en boeiende activiteiten stimuleren de psychomotorische, cognitieve, sociale en gevoelsmatige ontwikkeling van uw kind. De spelletjes maken uw kind bewust van zijn eigen lichaam en zijn omgeving, ze versterken de band met uw kind, ze bevorderen het taalgebruik... Dit boek, met veel kleurenfoto's en illustraties, is een onmisbaar hulpmiddel voor alle ouders en opvoeders van baby's en peuters.

Wil je het boek lezen?101 leerrijke spelletjes voor baby's en peuters in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jorge Batllori. Lezen 101 leerrijke spelletjes voor baby's en peuters Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN