Hoor je me

Hoor je me - Rob Kamphues | Northernlights300.org

... "Als je me niet hebt wil je me ook niet, maar als je me hebt wil je me niet kwijt ... Hoor je me - Rob Kamphues. Zoekeenboek.nl ... . Wat ben ik?" #12Opmerking: Een beter versie van dit raadsel zou het volgende zijn: Als je me niet hebt wil je me ook niet, als je me hebt wil je me niet verliezen. ANTWOORD: (Een) rechtszaak "Ik straal, ik schijn, met een witte glans. Bestel Hoor je me van Rob Kamphues. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd 'Hoor je me' is een psychologische roman,geschreven met een vaart en spanning die de lezer tot de laatste bladzijde niet meer loslaat. Rob Kamphues (1960) is schrijver,tv-presentator en cabaretier. Daarnaast is hij ... Hoor je mij wel? - dekinderombudsman.nl ... . Rob Kamphues (1960) is schrijver,tv-presentator en cabaretier. Daarnaast is hij fervent autocoureur. Papa, hoor je me? 21 september 2016 22 september 2016 afscheidenverlies Boekbespreking, Rouwboeken, Tamara Bos, Uitgeverij Leopold. Polle praat tegen zijn vader. Hij beschrijft hoe stil het is in huis. Dat zijn moeder een beetje moet huilen en dat zijn broer Dajo alleen op zijn kamer zit....

INFORMATIE

AUTEUR
Rob Kamphues
DIMENSIE
11,49 MB
BESTANDSNAAM
Hoor je me.pdf

OMSCHRIJVING

Tijdens een optreden in een tv-talkshow wordt Albert Vos getroffen door een herseninfarct. In de cruciale uren erna vergezellen zijn broer Joost en zijn ex-vrouw Machteld hem in het ziekenhuis. Zou Albert iets meekrijgen van wat tegen hem gezegd wordt terwijl hij in coma ligt? Het weerhoudt Joost en Machteld er niet van om volledig hun hart te luchten.Nu Albert er misschien binnenkort niet meer is, kunnen ze hem nog één keer goed de waarheid vertellen. Hun waarheid,zonder dat hij hen kan tegenspreken of van hen kan weglopen. Hoe hij zich gedragen heeft als broer, en als echtgenoot, en welke invloed dat heeft gehad op hún levens. Dit is het moment om rekeningen te vereffenen.'Hoor je me' is een psychologische roman,geschreven met een vaart en spanning die de lezer tot de laatste bladzijde niet meer loslaat.Rob Kamphues (1960) is schrijver,tv-presentator en cabaretier. Daarnaast is hij fervent autocoureur. Hij schreef jarenlang voor tvprogramma's als Het Klokhuis en was vanaf het eerste uur betrokken bij Kopspijkers. Later kreeg hij veelsucces als presentator van De Reünie en Kamphues maakt vrienden. Eerder verschenen van hem de boeken Naar de haaien en Inhaalrace. Hoor je me is zijn eerste roman.

Wil je het boek lezen?Hoor je me in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rob Kamphues. Lezen Hoor je me Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN