Gödel, Escher, Bach - Een Eeuwige Gouden Band

Gödel, Escher, Bach - Een Eeuwige Gouden Band - Douglas R. Hofstadter | Northernlights300.org

...ach onderzoekt Hofstadter de mogelijkheid van kunstmatige intelligentie ... Bureau ISBN - Godel, Escher, Bach ... .Het ambitieuze populairwetenschappelijke boek gold van meet af aan als een klassieker en werd in 1980 bekroond met de Pulitzer-prijs. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, HOFSTADTER, Douglas R. - Godel, Escher, Bach, een eeuwige gouden band. Een metaforische fuga op mensen en machines in de geest van Lewis Carroll Hofstadter geeft een briljante en zeer oorspronkelijk interpretatie van de drie genieën, de wiskundige Gödel, de graficus Escher en de componist J.S. Bach. Het boek werd een 'bijbel' voor computercracks genoemd en een ... Gödel, Escher, Bach: een eeuwige gouden band by Douglas R ... ... .S. Bach. Het boek werd een 'bijbel' voor computercracks genoemd en een erudiet en leerzaam boek voor niet-specialisten. Hofstadter ontving voor Gödel, Escher, Bach de Pulitzerprijs. Gödel, Escher, Bach: een eeuwige gouden band. Door Saltus gepubliceerd op Friday 28 September 12:13. Douglas Hofstadter is naast auteur van een aantal boeken ook nog een natuurkundige wetenschapper en professor aan verschillende universiteiten. Hij heeft een aantal erg boeiende werken op de markt gebracht. Gödel, Escher, Bach: een eeuwige gouden band by. Douglas R. Hofstadter, Ronald Jonkers (Translator) 4.29 · Rating details · 41,065 ratings · 1,7...

INFORMATIE

AUTEUR
Douglas R. Hofstadter
DIMENSIE
5,51 MB
BESTANDSNAAM
Gödel, Escher, Bach - Een Eeuwige Gouden Band.pdf

OMSCHRIJVING

Hofstadter geeft een briljante en zeer oorspronkelijk interpretatie van de drie genieën, de wiskundige Gödel, de graficus Escher en de componist J.S. Bach. Het boek werd een 'bijbel' voor computercracks genoemd en een erudiet en leerzaam boek voor niet-specialisten. Hofstadter ontving voor Gödel, Escher, Bach de Pulitzerprijs. Het boek is een internationale bestseller en beïnvloedde een generatie filosofen, computergekken, wiskundigen en taalkundigen.

Wil je het boek lezen?Gödel, Escher, Bach - Een Eeuwige Gouden Band in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Douglas R. Hofstadter. Lezen Gödel, Escher, Bach - Een Eeuwige Gouden Band Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN