Geadopteerd zonder identiteit

Geadopteerd zonder identiteit - Steven Sonneveld | Northernlights300.org

... levertijd ongeveer 5 werkdagen Geadopteerd zonder identiteit | ISBN 9789461535788 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte ... Amazon.fr - Geadopteerd zonder identiteit: het verhaal ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Geadopteerd zonder identiteit - Adopted without identity. 377 likes. For many years I searched for my biological parents in Lebanon. I did a lot of research. This book gives a total view of all the... In Geadopteerd zonder identiteit - Het verhaal achter mijn adoptie schetst hij zijn bevindingen van zijn zoektocht. De auteur gaf de hoop nooit op en vecht zich nog altijd een weg naar buiten, naar een leven met identiteit. Sonneveld (40) is van Libanese ... Geadopteerde kinderen raakten identiteit kwijt door ... ... . De auteur gaf de hoop nooit op en vecht zich nog altijd een weg naar buiten, naar een leven met identiteit. Sonneveld (40) is van Libanese afkomst en werd in januari 1975 geadopteerd door een Nederlands echtpaar. Hoe ga je om met de mededeling als je voor het eerst hoort dat je geadopteerd bent? Hoe emotioneel is een zoektocht? Wat doet het met je als je telefonisch bedreigd wordt, omdat je mogelijk dicht bij bepaalde antwoorden bent? En hoe reageer je als je hoort dat je misschien je biologische familie hebt teruggevonden? Openhartig beschrijft Sonneveld de antwoorden op onder andere deze vragen ... In Geadopteerd zonder identiteit - Het verhaal achter mijn adoptie schetst hij zijn bevindingen van zijn zoektocht. De auteur gaf de hoop nooit op en vecht zich nog altijd een weg naar buiten, naar een leven met identiteit. Sonneveld (40) is van Libanese afkomst en werd in januari 1975 geadopteerd door een Nederlands echtpaar. De Staten die partij zijn, verbinden zich tot eerbiediging van het recht van het kind zijn of haar identiteit te behouden, met inbegrip van nationaliteit, naam en familiebetrekkingen zoals wett...

INFORMATIE

AUTEUR
Steven Sonneveld
DIMENSIE
3,20 MB
BESTANDSNAAM
Geadopteerd zonder identiteit.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe ga je om met de mededeling als je voor het eerst hoort dat je geadopteerd bent? Hoe emotioneel is een zoektocht? Wat doet het met je als je telefonisch bedreigd wordt, omdat je mogelijk dicht bij bepaalde antwoorden bent? En hoe reageer je als je hoort dat je misschien je biologische familie hebt teruggevonden? Openhartig beschrijft Sonneveld de antwoorden op onder andere deze vragen.Sonneveld is een van de weinige geadopteerden uit Libanon die alles op alles zet om zijn biologische familie te vinden de waarheid omtrent zijn adoptie aan het licht te brengen. Maar tijdens zijn zoektocht heeft de auteur te maken met duistere praktijken. In Geadopteerd zonder identiteit - Het verhaal achter mijn adoptie schetst hij zijn bevindingen van zijn zoektocht. De auteur gaf de hoop nooit op en vecht zich nog altijd een weg naar buiten, naar een leven met identiteit.Sonneveld (40) is van Libanese afkomst en werd in januari 1975 geadopteerd door een Nederlands echtpaar. Hij studeerde onder andere Bedrijfseconomie in Rotterdam en studeerde in 2012 cum laude af aan de Open Universiteit Bedrijfskunde (MBA).

Wil je het boek lezen?Geadopteerd zonder identiteit in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Steven Sonneveld. Lezen Geadopteerd zonder identiteit Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN