De verovering van Jupiter

De verovering van Jupiter - none | Northernlights300.org

..., doe niet mee aan nasynchronisatie. Weten­schap Missie tot voorbij de grenzen van het zonnestelsel ... Manen | Jupiter - Reuzenplaneten.nl ... . Weten­schap De interessantste films van 2019 (met een wetenschappelijk tintje) De verovering van Jupiter. Nederlands | 14-01-2020 | 200 blz. Auteur(s): Toef Jaeger. Bindwijze: Paperback. ISBN/ISBN13: 9789491921742. Viewing copy Voeg toe aan verlanglijst Bestellijst ... De andere 75 manen en de ringen van Jupiter vallen in het niets qua massa in vergelijking met deze vier manen. Vanaf het einde van de 19 e eeuw zijn tientallen veel kleinere manen bij Jupiter ontdekt, en hebbe ... De verovering van Jupiter. Over de dekolonisatie van de ... ... . Vanaf het einde van de 19 e eeuw zijn tientallen veel kleinere manen bij Jupiter ontdekt, en hebben deze namen van geliefden, veroveringen, of dochters van de Romeinse oppergod Jupiter gekregen. De verovering van Jupiter, EAN 9789491921742. Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. De verovering van Jupiter, EAN 9789491921742. Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. De verovering van Jupiter. Over de dekolonisatie van de geest. € 18,99. Ingenaaid boek. Pagina's : 200. Uitgegeven bij Uitgeverij Jurgen Maas. isbn : 9789491921742. Op voorraad: Beschrijving Met de kolonisatie van grote delen van de wereld werd ook de geest gekoloniseerd. De verovering van Jupiter. Met bijdragen van o.a. Rodaan al ­Galidi, Karl Ove Knausgård, Antjie Krog, Vamba Sherif. Uitgeverij Jurgen Maas ism. Writers Unlimited, €15,00, 225 blz. Get this from a library! De verovering van Jupiter : over de dekolonisatie van de geest. [Toef Jaeger;]...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
4,9 MB
BESTANDSNAAM
De verovering van Jupiter.pdf

OMSCHRIJVING

Met de kolonisatie van grote delen van de wereld werd ook de geest gekoloniseerd. Maar wanneer de kolonisator het land is uitgezet, is er nog steeds een lange weg te gaan naar ware bevrijding (omdat bijvoorbeeld de Amerikanen dat niet weten, zijn ze zulke slechte bezetters). Net als de ziel reist de geest te paard. Het was de Keniaanse auteur Ngũgĩ wa Thiong'o die in 1986 dit als eerste verwoordde, en opriep tot grootscheepse mentale dekolonisatie. Ruim dertig jaar later maken zesentwintig auteurs van over de hele wereld de balans op, onder wie natuurlijk Wa Thiong'o zelf. Zijn personages geloven in de magische kracht van een tropenhelm, anderen richten zich tot de majesteit of bevrijden zich van de geest in een rouwverhaal. En wat te doen met J.P. Coen? Zetten we een standbeeld neer of halen we dat juist omver? Kijken we naar onze historici of vertrouwen we op de toekomst? Naar aanleiding van het 25-jarig bestaan van het festival Winternachten in Den HaagOnder redactie van Toef Jaeger.

Wil je het boek lezen?De verovering van Jupiter in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen De verovering van Jupiter Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN