Honolulu King

Honolulu King - Anne-Gine Goemans | Northernlights300.org

.... Honolulu King | ISBN 9789049805241 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte ... Honolulu King - Anne-Gine Goemans - (ISBN: 9789049805241 ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Anne-Gine Goemans Honolulu King. Gedrukt boek . Een 80-jarige Indische Nederlander die veel heeft meegemaakt tijdens de Japanse bezetting van Indonesië en de jaren daarna, schokt de leden van zijn vrijmetselaarsloge, zijn vrienden en familie met een verhaal over moorden die hij destijds uit wraak heeft gepleegd. Honolulu King is een op ware feiten geïnspireerd verhaal over een Indische man, getekend do ... Honolulu King - Anne-Gine Goemans - Book&Club ... . Honolulu King is een op ware feiten geïnspireerd verhaal over een Indische man, getekend door zijn oorlogsverleden. Wanneer hij een geheim opbiecht in de loge van de vrijmetselarij, stelt hij zijn broeders voor een groot dilemma. Mogen vrijmetselaars met hun geheimhoudingsplicht een misdaad verzwijgen? 'Honolulu King' van Anne-Gine Goemans is een verrassend originele roman over wraak, liefde, veerkracht en muziek tegen de achtergrond van een vergeten hoofdstuk uit onze geschiedenis. Anne-Gine Goemans schreef eerder de veelgeprezen en prijswinnende romans 'Ziekzoekers' en 'Glijvlucht'. dwarsligger 367 'Honolulu King' van Anne-Gine Goemans is een verrassend originele roman over wraak, liefde, veerkracht en muziek tegen de achtergrond van een vergeten hoofdstuk uit onze geschiedenis. De tachtigjarige Hardy runt samen met zijn vrienden en kleindochter een toko in Haarlem. Hij maakt plannen om nog een keer te schitteren met zijn hawaiiband de Honolulu Kings. Wanneer een ... Koop Honolulu King van Goemans, Anne-Gine met ISBN 9789041425225. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl...

INFORMATIE

AUTEUR
Anne-Gine Goemans
DIMENSIE
10,89 MB
BESTANDSNAAM
Honolulu King.pdf

OMSCHRIJVING

'Stoppen met lezen lukte niet. Wat een boek is dit zeg!' - Matthijs van NieuwkerkHonolulu King is een op ware feiten geïnspireerd verhaal over een Indische man, getekend door zijn oorlogsverleden. Wanneer hij een geheim opbiecht in de loge van de vrijmetselarij, stelt hij zijn broeders voor een groot dilemma. Mogen vrijmetselaars met hun geheimhoudingsplicht een misdaad verzwijgen? Goemans toegankelijke schrijfstijl maakt Honolulu King tot een boek voor jong en oud.De prijswinnende Anne-Gine Goemans is bekend van haar romans Glijvlucht en Ziekzoekers. Met Ziekzoekers won zij de Anton Wachterprijs. Glijvlucht werd beloond met de Dioraphte Jongeren Literatuur Prijs.

Wil je het boek lezen?Honolulu King in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anne-Gine Goemans. Lezen Honolulu King Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN