De voetbalgoden 11 - Clubliefde

De voetbalgoden 11 - Clubliefde - Gerard van Gemert | Northernlights300.org

...erard van Gemert Stijn en Storm mogen een week op proef naar de Engelse topclub Patchwood United ... Clubliefde - bibliotheek.nl ... . Daar ontmoeten ze hun vriend en superster Bert Pringel, die op het staat kick 69 in te ruilen voor Patchwood United. Dan worden de jongens om aangenaam verrast door het bericht dat er een aanslag is gepleegd op Bert. Clubliefde. Pakket met Deel 11 Clubliefde + gratis paperback deel 1 Gevecht om de cup. Stijn en Storm mogen een week proefdraaien bij de Engelse topclub Petchwood United om een cont ... Deel 11 Clubliefde - Leesmotivatie ... . Stijn en Storm mogen een week proefdraaien bij de Engelse topclub Petchwood United om een contract af te dwingen. Ze ontmoeten hun vriend en superster Bert Pringel, die in Engeland vertoeft. Hij staat op het punt om Kick '69 in te ruilen voor Petchwood United. / Clubliefde (Voetbalgoden deel 11) ... De twee Voetbalgoden gaan op onderzoek uit om de daders te vinden. Het spoor leidt naar de aanhang van de Petchwood Spurs, de rivalen van Petchwood United, maar wie weet ligt de oplossing wel dichter bij huis dan ze vooraf hadden durven denken. Clubliefde book. Read reviews from world's largest community for readers. Stijn en Storm mogen een week proefdraaien bij de Engelse topclub Petchwood Uni... Pakket met Deel 11 Clubliefde + gratis paperback deel 1 Gevecht om de cup. Stijn en Storm mogen een week proefdraaien bij de Engelse topclub Petchwood United om een contract af te dwingen. ...Lees hieronder verder. Clubliefde (De voetbalgoden deel 11) illustraties: Mark Janssen tekst Gerard van Gemert. Stijn en Storm, de topvoetballers van FC Rapitas hebben ook bij Jong Oranje bewezen wat ze waard zijn en dat heeft zijn gevolgen. Als de Voetbalgoden erachter komen dat de scouts van grote clubs massaal aanwezig zijn en ook nog eens belangstelling voor hen tonen, ... De voetbalgoden 11 - Clubliefde Gerard van Gemert. Hardcover € 21.44. De voetbalgoden 13 - De Afrikaanse derby Gerard van Gemert. Hardcover € 14.95. Clubliefde | ISBN 9789044819625 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Pakket met Deel 11 Clubliefde + gratis paperback deel 1 Gevecht om de cup. Stijn en Storm mogen een week proefdraaien bij de Engelse topclub Petchwood United om een contract af te dwingen. Ze ontmoeten hun vriend en superster Bert Pringel, die in Engeland vertoeft. Hij staat op het punt om Kick '69 in te ruilen voor Petchwood United. Dan worden de jongens onaangenaam verrast door berichten dat ... Levertijd: 24 uur. Auteur: Gerard van Gemert, Prijs: € 14,95, ISBN/ISBN13: 9789044819625, Categorie: Nonb...

INFORMATIE

AUTEUR
Gerard van Gemert
DIMENSIE
3,48 MB
BESTANDSNAAM
De voetbalgoden 11 - Clubliefde.pdf

OMSCHRIJVING

Stijn en Storm mogen een week op proef naar de Engelse topclub Petchwood United. Daar ontmoeten ze hun vriend en superster Bert Pringel, die op het punt staat Kick '69 in te ruilen voor Petchwood United. Dan worden de jongens onaangenaam verrast door het bericht dat er een aanslag is gepleegd op Bert. Het lijkt erop dat hij er heel erg aan toe is. De twee Voetbalgoden gaan op onderzoek uit om de daders te vinden. Het spoor leidt naar de aanhang van de Petchwood Spurs, de rivalen van Petchwood United, maar wie weet ligt de oplossing wel dichter bij huis dan ze vooraf hadden durven denken. Ondertussen trainen en voetballen ze met de jeugd van Petchwood United. De trainers zijn enthousiast en een contract bij de Europese topclub lijkt in de maak. Maar als doorsijpelt dat ook Kick '69 geïnteresseerd is in de twee Nederlandse toptalenten, wordt vooral Stijn aan het twijfelen gebracht.Het elfde boek over de Voetbalgoden speelt zich in Engeland af, en net als overal elders buitelen Stijn en Storm er van het ene avontuur in het andere. Spannende gebeurtenissen op en naast het veld gaan weer hand in hand.

Wil je het boek lezen?De voetbalgoden 11 - Clubliefde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gerard van Gemert. Lezen De voetbalgoden 11 - Clubliefde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN