Mama, wat heb je in je buik?

Mama, wat heb je in je buik? - Abby Cocovini | Northernlights300.org

... 14 dagen bedenktijd Mama, wat heb je in je buik? Om je kind uit te leggen dat je een baby in je buik hebt, valt nog niet mee ... Wat zit er in je buik, mama? - Veltman Uitgevers ... . Laat staan om alle lastige vragen te beantwoorden die deze mededeling op zal roepen, en het kind inzichtelijk te maken wat er in de maanden die volgen in je buik gebeurt. Mama, wat heb je in je buik? bij kinderboek-kopen.nl. De online kinderboeken specialist. Je kindje heeft jou nog nooit eerder met iemand anders hoeven delen, en daarom is het belangrijk dat je hem of haar voorbereidt op wat er komen gaat. Een kleine broer of zus is onderweg; eentje die nu nog in de buik van mama zit, maar straks het huis op stelten zal zetten. ... Mama, wat heb je in je buik? - Abby Cocovini | Boeken.com ... . Een kleine broer of zus is onderweg; eentje die nu nog in de buik van mama zit, maar straks het huis op stelten zal zetten. Maar als je vierjarige zegt dat de baby uit de navel komt, dat ze zelf ook een baby in haar buik heeft en meer gekke aannames ben ik toch maar ietsje meer gaaan vertellen. Nu hopen dat ze niet aan de buitenwereld gaat verkondigen dat ze ook een vagina heeft, want dat lijkt me nog moeilijker te verklaren dan biologie aan een 4 jarige. Ik ben gek op alles wat met zwangerschap en baby's te maken heeft (zo, dat is er ook weer uit) maar eigenlijk heb ik totaal niet de behoefte om aan iemand anders buik te zitten. Geen haar op mijn hoofd die me influistert om de bolle buik van een collega te gaan aaien. Get this from a library! Mama, wat heb je in je buik?. [Abby Cocovini; Saskia van Iperen; et al] -- Per maand wordt uitgelegd wat er in mama's buik gebeurt, als ze zwanger is. Prentvertelling met paginagrote illustraties (op ware grootte) in grove lijnen en zachte kleuren. Vanaf ca. 2 t/m 5 jaar. Ook heb je extra vocht vastgehouden. De meeste kilo's verdwijnen vanzelf in de eerste maand na je bevalling, maar de rest komt op jou aan. Tips voor een strak mama-buikje. Wat kan je doen om de extra kilo's kwijt te raken? Hieronder geven we je wat tips die je helpen om zonder veel gedoe een strakkere buik ...

INFORMATIE

AUTEUR
Abby Cocovini
DIMENSIE
7,2 MB
BESTANDSNAAM
Mama, wat heb je in je buik?.pdf

OMSCHRIJVING

Bloemetjes, bijtjes en bollende buikjesDit is het ideale boek om uit te leggen wat er in de buik van een zwangere mama gebeurt! Maand voor maand, spread voor spread worden de verschillende stadia van de zwangerschap uitgelegd. Je kunt de pagina's voor je buik houden en de illustraties op ware grootte gebruiken om te laten zien hoe je baby groeit. De laatste uitklappagina toont hoe groot de baby in mama's buik echt is!Een uniek boek voor ouders om samen met hun kind te bekijken en om het voor te bereiden op de komst van een nieuw broertje of zusje!

Wil je het boek lezen?Mama, wat heb je in je buik? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Abby Cocovini. Lezen Mama, wat heb je in je buik? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN