Surplas

Surplas - Karl Vannieuwkerke | Northernlights300.org

... Bekijk het profiel van Diede van Gorp op LinkedIn, de grootste professionele community ter wereld ... Startpagina - SRS Surplus Radio Society ... . Diede heeft 7 functies op zijn of haar profiel. Bekijk het volledige profiel op LinkedIn om de connecties van Diede en vacatures bij vergelijkbare bedrijven te zien. Wat betekent surplus? Hieronder vind je 7 betekenissen van het woord surplus. Je kunt ook zelf een definitie van surplus toevoegen. Bekijk de informatie en lees de waarderingen over Surplus, woonzorgcentrum De Zeven Schakels in Zevenbergen. Er zijn 32 waarderingen met een gemiddeld cijfer van 6,4 geplaatst. Military equipment is tradit ... surplus - WikiWoordenboek - Wiktionary ... . Er zijn 32 waarderingen met een gemiddeld cijfer van 6,4 geplaatst. Military equipment is traditionally excellent stuff; it combines durability with very affordable prices. Army surplus finds its way to the civilian market in the following way: the armed forces of one country or other decides to get rid of big batches of perfectly serviceable gear due to cuts in military budgets, said gear becoming obsolete or redundant or some other similar reason....

INFORMATIE

AUTEUR
Karl Vannieuwkerke
DIMENSIE
8,78 MB
BESTANDSNAAM
Surplas.pdf

OMSCHRIJVING

Tom Boonen mirakelman, de plas te veel van Floyd Landis, de val van Jan Ullrich en Ivan Basso, de wereldtitel en de tranen van Paolo Bettini, het heengaan van Lomme Driessens, de identiteitswissel van Frank Vandenbroucke, de zegetochten van Robbie Mc Ewen, de revanche van Alexander Vinokourov, het grote gelijk van Niko Eeckhout, de werken van Thor Hushovd, afscheid van Marc Wauters en Jean-Marie Leblanc, Leif Hoste als uitdager, ode aan Jef Braeckevelt... Dit boek bevat 156 bladzijden wielersport vanuit de buik. Columns, portretten, beschouwingen en prachtige foto's. Surplas is een werk dat in elke boekenkast thuishoort. Een absolute aanrader... Surplas is een boek voor wie van wielrennen houdt en er een hekel aan heeft.

Wil je het boek lezen?Surplas in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Karl Vannieuwkerke. Lezen Surplas Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN