Maatschappij en gedrag - Verslaafd aan nieuwe technologie

Maatschappij en gedrag - Verslaafd aan nieuwe technologie - Elisardo Becona Iglesias | Northernlights300.org

...r) Verfijnen HBO opleidingen Gedrag en Maatschappij ... Mens en maatschappij (> 12 jaar) ... . Gedrag en Maatschappij. Iedereen heeft er wel eens mee te maken in zijn of haar leven. ... De oudere medemens wil langer zelfstandig blijven wonen, leven en deelnemen aan de maatschappij en jij helpt daarbij vanuit een praktische en/of beleidsinsteek. Maatschappij en gedrag - Studeren als sport (Hardcover). Om succesvol te zijn in de race en het erepodium te bereiken, zorgt elke Formule I-coureur... Reinders Oisterwijk is de specialist in onderst ... Maatschappij en gedrag - Informatief Lezen ... ... Reinders Oisterwijk is de specialist in ondersteunende totaalconcepten voor de ontwikkeling van kinderen in het primair onderwijs en de kinderopvang. U vindt bij ons methoden, leermiddelen, spel- en ontwikkelingsmaterialen, meubilair en ICT-oplossingen voor uw basisschool of kinderdagverblijf onder 1 dak Seksverslaving bij vrouwen komt steeds vaker voor, zien seksuologen. Lisa (32) leed eraan, en zal de rest van haar leven naar bijeenkomsten moeten gaan om te voorkomen dat ze een terugval krijgt. Verslaving aan Facebook, Twitter en ander socialmedia heeft veel overweg met een chatverslaving. Men wil continu op de hoogte blijven van wat anderen doen, nieuws, roddels en meer. De beloning van erkenning, likes, retweets en contact is groot voor iemand die verslaafd is socialmedia....

INFORMATIE

AUTEUR
Elisardo Becona Iglesias
DIMENSIE
3,6 MB
BESTANDSNAAM
Maatschappij en gedrag - Verslaafd aan nieuwe technologie.pdf

OMSCHRIJVING

Wanneer iemand verslaafd is, dan is de verslaving het middelpunt van zijn leven geworden en is hij de controle over zijn leven kwijtgeraakt. Als de persoon een bepaalde activiteit niet uit kan voeren (bellen, TV kijken, op het internet surfen), dan voelt hij zich heel rot. Hij denkt misschien onafgebroken aan wat hij niet kan doen omdat hij bijvoorbeeld op school zit, maar hij kan er ook hoofdpijn van krijgen. Hij is dus geobsedeerd door wat hij wil doen. En als hij beseft dat hij zich extreem gedraagt, dan is hij niet in staat om zichzelf onder controle te houden en een normaal leven te leiden. Uiteindelijk leidt dit tot ernstige problemen op het gebied van studie, relaties met vrienden, leraren, ouders en andere mensen.

Wil je het boek lezen?Maatschappij en gedrag - Verslaafd aan nieuwe technologie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Elisardo Becona Iglesias. Lezen Maatschappij en gedrag - Verslaafd aan nieuwe technologie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN