De econome

De econome - Allard Schröder | Northernlights300.org

...erwacht ruim twee derde van de bezoekers van DFT ... Economie | De Volkskrant ... . Het laatste nieuws en video's over Economie. Betrouwbaar, gratis en snel op NU.nl, de grootste nieuwssite van Nederland. Terwijl het coronavirus mensen geleidelijk aan besmet, legt het de economie wereldwijd in één klap vrijwel plat. Voorstanders van een duurzame economie wezen al langer op de risico's van extreme globalisering. "De Kern van Economie" beoogt de zelfwerkzaamheid van de leerlingen te combineren met de mogelijkheid om bepaalde onderwerpen klassikaal te behandelen. De kernboeken dragen er zorg voor dat de leerl ... Volg het beleid: ruimte voor de economie - Gemeente Amsterdam ... . De kernboeken dragen er zorg voor dat de leerlingen het overzicht behouden. De stuurboeken leiden de leerlingen door eigen activiteit op voor het eindexamen. De economie geeft je dus eigenlijk de vrijheid om het maximale uit je leven te halen. Die vrijheid is de reden dat wij de economie zo belangrijk vinden. Daarom willen wij dat de overheid de economie niet in de weg zit. Daarom hameren wij erop dat het huishoudboekje van de overheid op orde moet zijn. Daarom willen wij lagere belastingen. Omdat ... Een econoom of econome is iemand die zich bezighoudt met economie of deze toepast.. Economen en econometristen zijn op allerlei terreinen werkzaam. In de eerste plaats zijn verschillende economen werkzaam in het onderwijs en onderzoek. Anderen zijn werkzaam bij de overheden (ministeries; gemeenten en provincies). Lees meer over de economie van de Europese Unie: data, tabellen en grafieken over het bbp van de EU, de handel, de werkgelegenheid, de loonkloof tussen man en vrouw, hernieuwbare energiebronnen, online-shoppen en vervoer. Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws via de snelste en leukste nieuwssite van Nederland, 24 uur per dag en 7 dagen in de week "De Nederlandse economie" is een reeks artikelen waarin actuele macro-economische fenomenen worden beschreven en geduid. De artikelen zijn grotendeels gebaseerd op de uitkomsten van de nationale rekenin...

INFORMATIE

AUTEUR
Allard Schröder
DIMENSIE
7,68 MB
BESTANDSNAAM
De econome.pdf

OMSCHRIJVING

Het grootste geheim van het leven is het leven zelf. Maar wie weet dat? De onstuimige, maar toch ook melancholieke Linde Wielantz, een econome met toekomst, merkt onverwachts aan ogenschijnlijke kleinigheden dat ze haar eindigheid in haar hart draagt. Zomaar uit het niets duikt een raadselachtige jongeman op, die ze maar niet uit haar hoofd kan zetten. En dan is er nog die geheimzinnige blik die ze steeds op zich voelt rusten. De wereld blijkt een betoverde plek te zijn, vol betekenissen die zij er nooit in heeft gelezen.In De econome verenigt Allard Schröder zijn poëtische talent met zijn vermogen de gebeurtenissen een verassende wending te geven.Lees hier de toespraak van A.F.Th. van der Heijden bij de presentatie van De econome.

Wil je het boek lezen?De econome in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Allard Schröder. Lezen De econome Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN