De Geheimen Van Effectief Teammanagement

De Geheimen Van Effectief Teammanagement - Robert Parkinson | Northernlights300.org

...eel flexibel, ... Teammanagement. Betrokkenheid ... Het geheim van effectief leiderschap - Management Impact ... . Organisatorische verandering. Personeelsbehoud. Leiderschap. Effectief Werken is een veelgehoorde term binnen time management. Wat het betekent is vaak niet helemaal duidelijk en ook niet wat effectief werken je kan opleveren. Het geheim zit in stellen van duidelijke doelen en daar doelgericht naar toe werken. Effectief of efficiënt werken. Vaak wordt effectief werken verwart met efficiënt werken. Wat zijn de belangrijkste voorwaarden voor su ... Amazon.fr - De geheimen van effectief teammanagement ... ... . Wat zijn de belangrijkste voorwaarden voor succesvol teamwerk? In de reviews van de literatuur op dit gebied, in de diverse wetenschappelijke onderzoekingen die zijn verricht, en in de vele case-studies die de laatste jaren zijn gerapporteerd, komen enkele trends naar voren die iets onthullen van de cruciale factoren die beslissend zijn voor het succes - of gebrek aan succes - van een team ... De drie kenmerken van effectief Timemanagement. Om goed en effectief timemanagement te voeren zal ik ook op enig moment aandacht moeten besteden aan mijn klus om het artikel te schrijven.. Om mij daar bij te helpen visualiseer ik het gewenste resultaat.Eigenlijk maak ik een gedachtesprongetje naar de toekomst en probeer ik voor te stellen hoe het resultaat er zal uit zien....

INFORMATIE

AUTEUR
Robert Parkinson
DIMENSIE
10,28 MB
BESTANDSNAAM
De Geheimen Van Effectief Teammanagement.pdf

OMSCHRIJVING

Een team of afdeling met succes leiden is niet eenvoudig, maar dankzij dit boek leert u alle vaardigheden die u daarvoor nodig hebt te ontwikkelen en in de praktijk om te zetten. Elk hoofdstuk biedt essentiële adviezen en concrete oefeningen om u te helpen een efficiënte werkomgeving te creëren en het beste te halen uit elk teamlid.U leert onder andere:- concrete doelstellingen formuleren voor uw team of afdeling- een werksfeer creëren waarin vertrouwen, motivatie en kwaliteit centraal staan- goed communiceren en de juiste vragen stellen- op een productieve manier vergaderingen leiden- met succes taken delegeren- inzicht krijgen in de non-verbale communicatie van uw team- negatieve houdingen ombuigen- de juiste mensen werven en een goed team vormen- zinvolle functioneringsgesprekken voeren en opbouwende kritiek geven.

Wil je het boek lezen?De Geheimen Van Effectief Teammanagement in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Robert Parkinson. Lezen De Geheimen Van Effectief Teammanagement Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN