De jongen en de dood

De jongen en de dood - Victor Meijer | Northernlights300.org

...a van de Wijdeven. Literair prentenboek zonder woorden ... Dunya & Desie - Dood en de jongen - 11-7-2017 - TVblik ... . Een jongen bezoekt zijn zieke grootvader en brengt een doos taartjes voor hem mee. Gezeten op de rand van het ziekbed is de jongen er onverwachts getuige van dat zijn grootvader de laatste adem uitblaast. Had hij niet van dat frambozentaartje moeten eten? In het hoofd van het kind buitelen oorzaak en gevolg, woede en angst over elkaar heen en vormen daar ... De ouders van Dunya zijn een paar dagen naar Marok ... bol.com | De dood & de jongen + Cd, Tsjitske Waanders ... ... ... De ouders van Dunya zijn een paar dagen naar Marokko voor een begrafenis. Voor Dunya en Desie is de kust nu vrij om achter de jongens aan te gaan. Hierin werd geacteerd door Maryam Hassouni en Eva van de Wijdeven. Deze uitzending van het programma Dunya & Desie met de titel Dood en de jongen werd uitgezonden op dinsdag 11 juli door de NTR. Eerst omdat de grootvader van de jongen, die dol is op taartjes, overlijdt nadat hij een frambozentaartje had gegeten. Later, in de reis die hij maakt, probeert de jongen met vergiftige taartjes de vreselijke menselijke en dierlijke wezens uit te schakelen. De taartjes verschijnen in allerlei formaten op bijna elke pagina. De jongen en de dood kreeg ik van de uitgever ter recensie opgestuurd, waarvoor nogmaals dank. De jongen en de dood telt mee voor mijn 'Ik lees Nederlands' uitdaging van 2017 en is hiervoor boek nummer 16. De foto van de cover komt van de website van de uitgever. De onderste foto maakte ikzelf. ~~~~~ De jongen en de dood - Victor Meijer Bestel De jongen en zijn dood van Marga Beukeboom. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Bij de deskundigen van het NFI, bij de officier van justitie en bij de politie. "De dood van een jongen die zijn hele leven nog voor zich heeft. Die zaak wil je koste wat het kost oplossen. Voor het kind, voor de nabestaanden", laat Maliepaard weten. In het pas verschenen literiare prentenboek De jongen en de dood bezoekt een jongen zijn zieke grootvader en brengt een doos taartjes voor hem mee. Terwijl hij op de rand van het ziekbed zit, is de jongen er onverwachts getuige van dat zijn grootvader de laatste adem uitblaast....

INFORMATIE

AUTEUR
Victor Meijer
DIMENSIE
9,33 MB
BESTANDSNAAM
De jongen en de dood.pdf

OMSCHRIJVING

Een jongen bezoekt zijn zieke grootvader en brengt een doos taartjes voor hem mee. Gezeten op de rand van het ziekbed is de jongen er onverwachts getuige van dat zijn grootvader de laatste adem uitblaast. Had hij niet van dat frambozentaartje moeten eten? In de hoofd van het kind buitelen oorzaak en gevolg, woede en angst over elkaar heen en vormen daar een nieuwe werkelijkheid, waarin hij zijn grootvader moet zien te verdedigen tegen mythische wezens en duistere demonen die de oude man de onderwereld in willen slepen. Kan hij hem nog redden? Met zijn trefzekere, gedetailleerde pen legt Victor Meijer de fantastische, heroïsche reis vast van een kleine jongen met een grootse fantasie.

Wil je het boek lezen?De jongen en de dood in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Victor Meijer. Lezen De jongen en de dood Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN