Middeleeuwse studies en bronnen 128 - Van waarheden en werkelijkheid

Middeleeuwse studies en bronnen 128 - Van waarheden en werkelijkheid - Ludo Milis | Northernlights300.org

...nkorting » Als student krijg je maximaal 5% korting bij aankoop van twee of meer Nederlandstalige studieboeken die zijn voorgeschreven door een HBO / WO-opleiding ... Rympjes uit grootmoeders tyd PDF Online ... . Dit boek komt in aanmerking! Van Van waarheden en werkelijkheid verscheen in 2017 een Franse vertaling bij Uitgeverij Brepols: L'Homme médiéval et sa vision du monde. Ruptures et survivances . (Culture et sociëté médiévales 31), ISBN 978 2 503 57343 4. Ludo Milis, emeritus hoogleraar te Gent, duikt in middeleeuwse, vooral verhalende teksten, om diepere structuren bloot te leggen van het denken en voelen Van waa ... Van waarheden en werkelijkheid - Boeken - Verloren ... . Ludo Milis, emeritus hoogleraar te Gent, duikt in middeleeuwse, vooral verhalende teksten, om diepere structuren bloot te leggen van het denken en voelen Van waarheden en werkelijkheid, Ludo Milis - Paperback - 9789087042202 | AKO boeken Van Waarheden en werkelijkheid, De opvattingen van middeleeuwers in het blikveld van nu Middeleeuwse studies en bronnen CXXVIII (Hilversum 2011) ISBN 978 90 8704 220 2, € 19,-Uitgeverij Verloren Middeleeuwse studies en bronnen 128 - Van waarheden en werkelijkheid 1e druk is een boek van Ludo Milis uitgegeven bij Verloren… Meer Milis (Ludo). Van Waarheden en Werkelijkheid. De opvattingen van de Middeleeuwers in het blikveld van nu. Hilversum,...

INFORMATIE

AUTEUR
Ludo Milis
DIMENSIE
9,40 MB
BESTANDSNAAM
Middeleeuwse studies en bronnen 128 - Van waarheden en werkelijkheid.pdf

OMSCHRIJVING

Middeleeuwse studies en bronnen 128 - Van waarheden en werkelijkheid 1e druk is een boek van Ludo Milis uitgegeven bij Verloren B.V., Uitgeverij. ISBN 9789087042202 De Middeleeuwen lijken een periode die mentaal gezien ver van ons is verwijderd, maar is dat wel zo? Ludo Milis, emeritus hoogleraar te Gent, duikt in middeleeuwse, vooral verhalende teksten, om diepere structuren bloot te leggen van het denken en voelen van toen. Met citaten brengt hij de waarden en normen tot leven zoals tijdgenoten ze zelf formuleerden. Eerst kijkt Ludo Milis naar de houding tegenover God, andere goden en religies, en de problemen die er uit voortvloeiden in de middeleeuwse samenleving. Vervolgens gaat Milis in op de rol van eer en aanverwante waarden als basis van sociaal gedrag. Uiteindelijk wordt gepeild naar de rol van geesten en de onderwereld. Het is verrassend om te zien hoe veel aspecten die voorgoed achter de rug leken, een nieuwe actualiteit en grotere herkenbaarheid krijgen in onze multiculturele samenleving.

Wil je het boek lezen?Middeleeuwse studies en bronnen 128 - Van waarheden en werkelijkheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ludo Milis. Lezen Middeleeuwse studies en bronnen 128 - Van waarheden en werkelijkheid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN