Vrij zijn in je werk

Vrij zijn in je werk - P.J. Kohtes | Northernlights300.org

...enkomst kun je vinden of je vrij bent. In de praktijk blijkt dat in veel cao's staat dat Koningsdag wel een betaalde vrije dag is en Bevrijdingsdag niet ... Vrij zijn: Wat is dat en hoe wordt je écht vrij? ... . Lustrumjaar Bevrijdingsdag 2020. Moest je de afgelopen jaren gewoon werken bij je huidige werkgever, dan kan het tóch zijn dat je dit jaar op 5 mei vrij bent. Dat als je van je ouders de oudste en de wijste moest zijn, je een groot verantwoordelijkheidsbesef ook op je werk en in andere relaties hebt? Toen je werd geboren en daarna, toen je opgroeide in jouw familieveld, heb je een plek ingenomen die vrij was en waar vanuit dit veld "iets nodig was". We wilden invullen wat er nodig was. Vrij Zijn vacatures in Wageningen. Natres Militair (regio Gelderland Midden), Vakantiekracht (m/v), Rayonmanager ... Vrij zijn in je werk - Paul J. Kohtes - BoekenSchaap ... . We wilden invullen wat er nodig was. Vrij Zijn vacatures in Wageningen. Natres Militair (regio Gelderland Midden), Vakantiekracht (m/v), Rayonmanager (m/v) en meer op Indeed.nl Mag je werkgever je verplichten morgen vrij te nemen? Ga er maar vanuit: morgen is het is rustig op de weg - op vakantiegangers na - en er zijn een stuk meer lege stoelen in de spitstrein. Mantelzorg kan zwaar zijn. Als mantelzorger komt er veel op je af. Je hebt te maken met de zware belasting door de zorg die je geeft. Vaak is het nodig om verlof op te nemen van je werk. Bijvoorbeeld om mee te gaan bij een ziekenhuisbezoek of omdat er iets geregeld moet worden met de thuiszorg. Overleg met je werkgever...

INFORMATIE

AUTEUR
P.J. Kohtes
DIMENSIE
10,55 MB
BESTANDSNAAM
Vrij zijn in je werk.pdf

OMSCHRIJVING

'Gemakkelijker gaat er een kameel door het oog van de naald dan dat een manager een spirituele ervaring meemaakt'. Kent u dit vooroordeel? Paul Kohtes rekent er radicaal mee af. Hij weet waarover hij spreekt, als grondlegger van het grootste Duitse PR-bureau. Na een crisis is hij radicaal anders gaan denken. Tegenwoordig helpt hij managers over hun dieptepunten heen. In dit boek leert hij hoe u uw perspectief kunt veranderen. Daarbij gebruikt hij spirituele inzichten en zijn brede ervaring als manager.Kohtes legt uit hoe bedrijven hun identiteit kunnen veranderen door probleem-denken te verruilen voor probleem-oplossen. Hij laat zien dat goed gemanagede hiërarchieën een gezond bedrijfsklimaat opleveren. Het is een voedingsbodem voor succes.Hij wijst vooral een persoonlijke weg: naar onafhankelijk denken en handelen, naar meeleven, tijdloosheid en naar spel. Dit alles leidt tot hetzelfde doel: meer creativiteit, meer lichtheid en meer succes in uw beroep en in uw privé-leven - allemaal stappen naar vrijheid.

Wil je het boek lezen?Vrij zijn in je werk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur P.J. Kohtes. Lezen Vrij zijn in je werk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN