Whiskyproeverij

Whiskyproeverij - Wouter Wapenaar | Northernlights300.org

...etwerk, van enthousiaste whisky bloggers tot heuze 'Keepers en zelf Masters of the Quaich' ... L&B Whiskyproeverijen ... . We selecteren op basis van kwaliteit, smaak en productieproces. Om de whiskyproeverij helemaal compleet te maken bieden we de mogelijkheid om er heerlijke koude hapjes bij te boeken. Laat het werk uit handen nemen en kies uit een hapjesplank Basis met diverse kaas- en worstsoorten en zoute stengels, aangevuld met garnituur, of ga voor een Luxe plank uitgebreid met meer soorten hapjes waaronder rauwe ham en gerookte vis. Whiskey Proeverij met smaak. Kom whiskey proeven tijdens de whiskey workshop. Kijk, ruik ... Whiskyproeverij Rotterdam: proef diverse soorten • Puur ... ... . Whiskey Proeverij met smaak. Kom whiskey proeven tijdens de whiskey workshop. Kijk, ruik, proef en geniet van heerlijkste whiskeysmaken. Diverse soorten gaan aan uw zintuigen voorbij. Een proeverij voor de echte liefhebber. Tijdens de proeverij kunt u mooie Single Malt Whisky's proeven die nergens anders te verkrijgen zijn! Naast verschillende whisky's worden kleine tapas en antipasti geserveerd. Tijdens het proeven deelt de whisk...

INFORMATIE

AUTEUR
Wouter Wapenaar
DIMENSIE
11,62 MB
BESTANDSNAAM
Whiskyproeverij.pdf

OMSCHRIJVING

Proef thuis de lekkerste whisky Alles voor een geslaagde thuisproeverij met whisky is nu verkrijgbaar op DVD met een begeleidend boek. Naast een basisinleiding in de wereld van whisky, biedt het boek enkele whiskyproeverijen waarbij een groot deel van de variaties in whisky aan de orde komen. Ook laat het zien hoe je zelf een proeverij kunt organiseren. Op de DVD staan live de vier proeverijen met 16 verschillende whisky s uit het boek. * Vier whiskyproeverijen live op DVD met achtergrondinformatie in het boek * Onder begeleiding van whiskykenner Wouter Wapenaar * Toegankelijke manier om kennis van en interesse in whisky te vergroten * Extra websites en adressen met informatie over whiskyproeverijen, whiskyfestivals en whisky Wouter M.W. Wapenaar is organisator van de jaarlijkse, toonaangevende International Whisky Festivals in Nederland en in België en oprichter van het blad WhiskyEtc. Hij organiseert whiskytrips naar Schotse distilleerderijen en geeft jaarlijks tientallen whisky nosing & tastings.

Wil je het boek lezen?Whiskyproeverij in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wouter Wapenaar. Lezen Whiskyproeverij Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN