Intuïtief leiderschap

Intuïtief leiderschap - Walter Broek | Northernlights300.org

...Bewust Leiderschap oude structuren, naar een high tech en zeer menselijke vormen van samenwerken ... Studystore | Intuitief Leiderschap, Broek, W. | 9789024418602 ... . Intuïtief leiderschap werkt binnen de parameters van onze ervaring en onze comfortzone. Als we weten op welke signalen we moeten letten en een waardevol 'patroon' hebben om ze af te stemmen, dan hebben instinctieve beslissingen een grotere kans om een positief gevolg te veroorzaken. Het Intuïtief Leiderschap met Impact: Transformational Presence Leiderschap in Actie (TPLA) programma wordt ook in-company aangeboden. De concepten en instrumenten kunnen in maatwerk modules aangeboden worden variërend van 1 tot ... Opleiding Leiderschap | Coachcenter ... . De concepten en instrumenten kunnen in maatwerk modules aangeboden worden variërend van 1 tot 3 dagen, al naar gelang specifieke wensen en behoeften. Koop Intuitief Leiderschap van Broek, W. met ISBN 9789024418602. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Leergang intuïtief leiderschap: de leergang van Jolien Slavenburg. Je wil een leiderschapsprogramma volgen dat naadloos aansluit bij wat de huidige tijd van jou als manager, directeur of bestuurder vraagt. Het gaat je niet om allerlei managementmodellen en theorieën, die ken je wel. Intuïtief leiderschap bevat tien praktische inzichten die je vertellen hoe je intuïtief leiderschap vormgeeft. Elk inzicht geeft je de mogelijkheid je leiderschap te bevestigen met behulp van plezierig confronterende handvatten en inspirerende oefeningen. Door de oefeningen kom je veel over jezelf en over je resultaten als leider te weten. Intuïtief Leiderschap: vind je ware leiderschapsstijl Categorie Persoonlijk Leiderschap Effectief leiderschap. Effectief leiderschap is cruciaal voor de leiders van vandaag. Een groot deel van de cliënten die mijn praktijk binnenlopen zijn leiders. Leiders in de ... Ben Hoogenboom Directeur ZenCenter- Centrum voor Zingeving -trainer en schrijver -jaartraining zingeving coach -intuïtief leiderschap Zevenhoven, Provincie Utrecht, Nederland Meer dan 500 connecties BeWone wil een nieuwe manier van leiding geven centraal zetten: Intuïtief leiderschap. Als spreker, Business adviseur en executive coach geeft hij Leiderschapstraining en helpt hij bedrijven op weg....

INFORMATIE

AUTEUR
Walter Broek
DIMENSIE
8,22 MB
BESTANDSNAAM
Intuïtief leiderschap.pdf

OMSCHRIJVING

Intu tief leiderschap 1e druk is een boek van Walter Broek uitgegeven bij Uitgeverij Boom/Nelissen. ISBN 9789024418602 Leidinggeven kan op allerlei manieren, maar wat is succesvol leidinggeven en hoe doe je dat? Je intu tie kan je helpen leiderschap te tonen op een indirect meesturende manier. Tevens helpt het je daarin te durven bewegen.Intu tief leiderschap bevat tien praktische inzichten die je vertellen hoe je intu tief leiderschap vormgeeft. Elk inzicht geeft je de mogelijkheid je leiderschap te bevestigen met behulp van plezierigconfronterende handvatten en inspirerende oefeningen. Door de oefeningen kom je veel over jezelf en over je resultaten als leider te weten. Zo ondersteun je jouw ontwikkeling naar evenwichtig en zinvol leiderschap.Dit boek is geschreven voor (aanstaand) leidinggevenden die hun leiderschapskwaliteiten willen ontwikkelen.Walter Broek is vanaf 1994 zelfstandig manager/sparringpartneren counselor/trainer op het gebied van leiderschap en samenwerkingsvragen bij overheidsinstellingen en in het bedrijfsleven. Tevens is hij oprichter en medeleider van een succesvol horecabedrijf, Theeschenkerij Something Else in Amersfoort.

Wil je het boek lezen?Intuïtief leiderschap in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Walter Broek. Lezen Intuïtief leiderschap Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN