PresentatieZen

PresentatieZen - G. Reynolds | Northernlights300.org

... slides dus enkel de informatie die het publiek helpt om jouw boodschap te vatten ... Garr Reynolds - PresentatieZen - Marktplaats.nl ... . Presentation Tips For professionals today, presentation and public-speaking skills are more important than ever. Management guru, Tom Peters, for example, says that "presentation skills are worthy of extreme obsessive study." 3 aanbiedingen in mei -Koop of Verkoop reynolds op Marktplaats - Bekijk Lokale Aanbiedingen! Verkoop eenvoudig reynolds Respectvol beïnvloeden | ISBN 9789034199607 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. 18 feb. 2017 - Bekijk het bord "Presenteren ... Hoe ziet een goede powerpointpresentatie eruit? | Studielicht ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. 18 feb. 2017 - Bekijk het bord "Presenteren met punch - boeken" van peterplusquin op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Boeken, Snellezen en Presentatie ontwerp. Geeft u veel presentaties? Dan is het boek van Garr Reynolds zeker de moeite waard. Het boek "presentationzen, Simple ideas on presentation design and delivery" is een boek vol met praktische tips waarmee uw presentaties beter worden. Veel beter. Reynolds, die zo'n 20 jaar in Japan woont, heeft veel Japanse uitgangspunten in zijn methode verwerkt. BESLIST.nl Vergelijk 76 referentiematerialen en ga voor de laatste aanbiedingen Bestel direct online en profiteer van de beste prijzen! PRESENTATIEZEN DOOR STEF BLOM Volgens de meest voordehandliggende definitie is een sprookje iets dat niet werkelijk is gebeurd. Daarom worden volwassenen niet geacht in sprook-jes te geloven. Toch gebeurt dit in tal van orga-nisaties wel degelijk. Immers, lang niet alle verhalen in en over een bedrijf berusten op waarheid. Denk aan ......

INFORMATIE

AUTEUR
G. Reynolds
DIMENSIE
7,11 MB
BESTANDSNAAM
PresentatieZen.pdf

OMSCHRIJVING

De kracht van eenvoud bij het ontwerpen en geven van presentatiesPresentatievormgever en internationaal befaamd communicatiedeskundige Garr Reynolds, oprichter van de populaire website presentationzen.com, weet met zijn uitdagende mix van heldere ideeën, inspiratie en goede adviezen precies hoe hij u een andere kijk kan geven op het ontwerpen en geven van presentaties metbehulp van PowerPoint of Keynote. In dit boek worden de heersende opvattingen over diapresentaties in de wereld van vandaag betwist. Laat u door de kennis en verrassende aanpak van Garr Reynolds, gebaseerd op ervaringen uit de communicatiewereld, aanmoedigen anders en creatiever te denken bij het ontwerpen van uw presentaties. Dit boek biedt een unieke combinatie van overtuigende ontwerpprincipes die zijn geïnspireerd door de eenvoud van Zen. Het helpt u op weg naar effectieve en krachtige presentaties. "Koop dit boek alstublieft niet! Want als mensen dankzij dit boek betere presentaties gaan maken, zien mijn presentaties er niet meer zo goed uit. (Maar als u echt wilt weten wat effectief is en hoe u goed presenteert, is Garr de man van wie u dat kunt leren.)" - Seth Godin Marketingexpert en auteur van Meatball Sundae"Dit boek is in één woord fantastisch (en daarom verdient het mijn 'Scott Thinks It's Hot Award!')."- Scott Kelby Photoshop-expert Garr Reynolds is een autoriteit op het gebied van het ontwerpen en verzorgen van presentaties. Als veelgevraagd adviseur van presentaties heeft hij veel klanten onder 's werelds grootste bedrijven. Momenteel is hij Associate Professor of Management aan de Kansai Gaidai-universiteit in Japan, maar daarnaast schrijft, ontwerpt en musiceert hij. Ook werkte hij als bedrijfsdocent bij Sumitomo Electric en was hij manager voor internationale gebruikersgroeprelaties bij Apple. Garr Reynolds bestudeert de Zen-kunsten al vele jaren en woont in Osaka in Japan, waar hij directeur van Design Matters Japan is.

Wil je het boek lezen?PresentatieZen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur G. Reynolds. Lezen PresentatieZen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN