Gevaarlijke erfenis

Gevaarlijke erfenis - Anita Verkerk | Northernlights300.org

...door ze een belangrijke werkneemster is voor het Amerikaanse persbureau de Associated Press ... Een gevaarlijke erfenis - deel 1 - 9789064512865 ... . Maar deponverwachte komst van Sir Colin Beckwith bij het rivaliserende... Gratis verzending en gratis inpakservice - Een gevaarlijke erfenis - deel 1 - 9789064512865 9789064512865,een Gevaarlijke erfenis,Elizabeth Camden,roman,serie,empire state,persbureau,deel 1, Gevaarlijke erfenis vertelt het verhaal over Telegrafiste Lucy Drake, die erg bedreven is in het docoderen van morsecode. Hierdoor is ze een belangrijke werkneemster voor het Amerikaanse persbureau Associated Pr ... Een gevaarlijke erfenis - Elizabeth Camden - 9789064510595 ... ... . Hierdoor is ze een belangrijke werkneemster voor het Amerikaanse persbureau Associated Press. Maar de onverwachte komst van Sir Colin Beckwith bij het rivaliserende Britse persbureau Reuters verandert alles voor haar. Ze woont met haar man in Florida. Eerder verschenen van haar onder andere Naar de verste kusten en Een gevaarlijke erfenis. Een gewaagde onderneming is het tweede deel in de serie Empire. Verder verschenen: • Deel 1 Een gevaarlijke erfenis. Uitg. Zoeklicht, 304 pag. pb. Nieuw! Gevaarlijke erfenis door Camden, Elizabeth, EAN 9789064512865. Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Gevaarlijke erfenis Camden, Elizabeth. 30 dagen bedenktijd; €2,95 verzendkosten. Boven de €29 gratis verzending. Betaal veilig met iDeal; Met je aankoop steun je de missie van Stichting De Fakkel; Vragen? Mail naar [email protected] Verwachte levertijd: 1-3 werkdagen....

INFORMATIE

AUTEUR
Anita Verkerk
DIMENSIE
9,57 MB
BESTANDSNAAM
Gevaarlijke erfenis.pdf

OMSCHRIJVING

Kathy Wayne is dol op trendy kleding en runt samen met haar vriendin Alice een succesvolle boetiek in New York. Kathy weet niet beter dan dat ze geen familie meer heeft. Wanneer de knappe Franse graaf Marc de Beau-Miré haar komt vertellen, dat ze een heus Loire-kasteeltje heeft geërfd van een onbekende overgrootmoeder, gelooft ze daar eerst helemaal niks van. Maar het is écht waar en Kathy reist naar Frankrijk om haar erfenis te gaan bewonderen. Helaas is het romantische kasteeltje helemaal niet zo sprookjesachtig als het lijkt en Kathy's leven verandert in een complete nachtmerrie. Iemand wil haar vermoorden! Marc? Of spookt het écht op het kasteel van Beau-Miré? 'Gevaarlijke erfenis' verschijnt in de serie Ellessy Relax +, een reeks spannende liefdesromans, bestemd voor een breed vrouwelijk lezerspubliek van alle leeftijden.De Engelse versie van 'Gevaarlijke erfenis' (Dangerous Inheritance) werd bekroond in de USA.

Wil je het boek lezen?Gevaarlijke erfenis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anita Verkerk. Lezen Gevaarlijke erfenis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN