De stille fanfare

De stille fanfare - Kees van Domselaar | Northernlights300.org

... de eeuwige verwondering over alles wat onder de zon is, vanaf 'de oerknal tot de eindknak' ... De Stille Fanfare - Kees van Domselaar (2019) - BoekMeter.nl ... . In De stille fanfare paradeert een bonte stoet gedichten over de onvermijdelijke, aloude route van het leven, de liefde en de dood. Deze poëzie geeft stem aan de eeuwige verwondering over alles wat onder de zon is, vanaf 'de oerknal tot de eindknak'. Het besef slechts toevallig en kortstondig aanwezig te zijn in heel dat … In De stille fanfare paradeert een bonte stoet gedichten over de onvermijdelijke, aloude route van het leven, de liefde en de dood. Deze poëzie geeft stem aan de eeuwige verwondering over al ...Lees hieronder verder. De ... De Stille Fanfare | Home - Universiteit Twente ... . Deze poëzie geeft stem aan de eeuwige verwondering over al ...Lees hieronder verder. De Stille Fanfare brengt cd uit. AMERSFOORT (ANP) - Zonder ook maar een noot te spelen treedt de De Stille Fanfare regelmatig op. Het muziekkorps presenteert vrijdag 29 februari zijn eerste cd. In De stille fanfare paradeert een bonte stoet gedichten over de onvermijdelijke, aloude route van het leven, de liefde en de dood. Deze poëzie geeft stem aan de eeuwige verwondering over alles wat onder de zon is, vanaf 'de oerknal tot de eindknak'. Enschede - Find your Rhythm met de Stille Fanfare! Het korps dat van toeten noch blazen weet zal op woensdag 23 augustus act de presence geven bij de Kick-In Openingsmarkt. De naam zegt eigenlijk al genoeg; de Stille Fanfare doet van alles…., behalve het maken van muziek. Het korps trekt in stilte voorbij, en laat overal een onuitwisbare indruk achter. Ongehoord goed! Kijk voor meer info op ... De presentatie van de CD in theater De Lieve Vrouw was een ongehoord succes. Een week lang hing de landelijke pers aan de telefoon. Bezoeken aan radiostations werden afgelegd. Interviews volgenden elkaar op. De Stille Fanfare ging echt van start....

INFORMATIE

AUTEUR
Kees van Domselaar
DIMENSIE
8,97 MB
BESTANDSNAAM
De stille fanfare.pdf

OMSCHRIJVING

In De stille fanfare paradeert een bonte stoet gedichten over de onvermijdelijke, aloude route van het leven, de liefde en de dood. Deze poëzie geeft stem aan de eeuwige verwondering over alles wat onder de zon is, vanaf "de oerknal tot de eindknak'. Het besef slechts toevallig en kortstondig aanwezig te zijn in heel dat vreugdevolle, bizarre en tragische bestaan vormt de grondtoon van deze poëzie. Maar zwaar op de hand zijn deze toegankelijke, welluidende en precieze gedichten allerminst. Even scherp als geestig wordt verwoord hoe we uiteindelijk met lege handen staan, "want wat ertoe doet, verdwijnt stilletjes en voorgoed, op een dag dat je het niet in de gaten hebt'.

Wil je het boek lezen?De stille fanfare in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kees van Domselaar. Lezen De stille fanfare Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN