Van fan tot fanclub

Van fan tot fanclub - Lucienne Damen | Northernlights300.org

... één groep vormen. Deze groep bestaat vooral uit fans van een bepaalde persoonlijkheid, een muziekgroep, televisieserie, speelfilm, enzovoorts ... Gallery: Fanclub - Beeld en Geluid Wiki ... . Bij sommige fanclubs is deze persoon/groep/productie zelf niet betrokken, terwijl anderen juist zijn opgericht door de persoon, de groep of een aanverwant persoon (bijvoorbeeld het management). Zo is er in aflevering 2 een competitie tussen fans van Dave Barry en Tom Jones. ... In 1967 wordt de naam van het programma omgedoopt tot Fenklup en neemt Sonja Barend de presentatie over van Judith Bosch en Ati Dijckmeest ... Van fan tot fanclub - Lucienne Damen | 9789402153019 ... ... . ... In 1967 wordt de naam van het programma omgedoopt tot Fenklup en neemt Sonja Barend de presentatie over van Judith Bosch en Ati Dijckmeester. ... Ondanks dat het nodig is weigert de VARA meer budget voor Fanclub uit te trekken. Verband waarin fanatieke aanhangers van een groep of artiest hun bewondering naar hartelust kunnen botvieren. De fanclub wordt doorgaans op vrijwillige basis bestierd door een fanatieke fan.. Fanclubs geven vaak een fanclubblad uit, organiseren gezamenlijk concertbezoek en 'bedevaarttochten' en organiseren eens in het jaar een fanclubdag. Opel D-Kadett fanclub en liefhebbers van de Opel Manta. 242 vind-ik-leuks. fanpagina over de Opel D Kadett, de Mercedes onder de Opels! Een fan is een enthousiast bewonderaar of liefhebber van een publiek persoon, muziekgroep, schrijver, kunstenaar, sporter, televisieserie, film, etc. Het eerste bekende gebruik van dit van oorsprong Engelse woord, waarschijnlijk een afkorting van fanatic, was in 1682. Aan het eind van de negentiende eeuw werd het in Amerika gebruikt als een benaming voor een gedreven aanhanger van een honkbalteam. De Fan Club Barcelona is op 9 april...

INFORMATIE

AUTEUR
Lucienne Damen
DIMENSIE
12,75 MB
BESTANDSNAAM
Van fan tot fanclub.pdf

OMSCHRIJVING

In 1974 werd de Britse glam rock band the Rubettes in één klap wereldberoemd met het nummer 'Sugar Baby Love'. De schrijfster van dit boek was in die tijd een groot fan van deze band. Achtentwintig jaar later ziet ze the Rubettes voor het eerst live optreden en besluit ze een fanclub voor deze band op te richten. Dit boek begint in 1974 waarin ze met haar vriendin foto's en informatie over de bandleden verzamelde om een eigen plakboek te maken. Daarna vertelt ze hoe de fanclub tot stand is gekomen en de hechte band die ze met de bandleden heeft opgebouwd. Het hoogtepunt uit deze periode is de theater tour die the Rubettes eind 2004 door Nederland hebben gemaakt. Lucienne is twee weken lang met the Rubettes mee geweest om tijdens deze tour de merchandise voor de band te verkopen. Dit boek bevat onder andere de concertverslagen welke destijds op de website gepubliceerd zijn, aangevuld met extra anekdotes. Het zijn on-stage en back-stage verhalen van en over de bandleden, waarbij de privacy van de bandleden gerespecteerd wordt.Om verwarring te voorkomen dient vermeld te worden dat het hier the Rubettes featering Alan Williams betreft.

Wil je het boek lezen?Van fan tot fanclub in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lucienne Damen. Lezen Van fan tot fanclub Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN