Speel- en oefentijd 33. voorbereidende leesoefeningen (5-6 j.)

Speel- en oefentijd 33. voorbereidende leesoefeningen (5-6 j.) - Annemie Bosmans | Northernlights300.org

...bereidende oefenigen die speciaal gemaakt zijn om uw kind thuis verder te laten oefenen ... Annemie Bosmans - selectie Jeugd informatie 12+ Annemie ... ... . De oefeningen zijn afgestemd op de activiteiten die uw kind ook in de klas doet. De inhoud sluit aan bij het officiële leerprogramma. Speel- en oefentijd voor kinderen van 5-6 jaar. Dit oefenboek bevat voorbereidende oefenigen die speciaal gemaakt zijn om uw kind thuis verder te laten oefenen. De oefeningen zijn afgestemd op de activiteiten die uw kind ook in de klas doet. De inhoud sluit aan bij het officiële leerprogramma. Speel- en oefentijd 33. Voorber ... Speel- en oefentijd 31. Voorbereidende schrijfoef. (5-6 j ... ... . De inhoud sluit aan bij het officiële leerprogramma. Speel- en oefentijd 33. Voorbereidende leesoefeningen (5-6 j.) Speel- en oefentijd voor kinderen van 5-6 jaar Annemie Bosmans (Auteur) Ledenprijs. februari 2004. Niet meer op voorraad Niet beschikbaar in de winkel Speel- en oefentijd 23. Speelse rekenoefeningen (7-8 j.) Speel- en oefentijd ... Speel- en oefentijd Voorbereidende leesoefeningen (5-6 j.) Speel- en oefentijd - Speelse rekenoefeningen Speel- en oefentijd - Leuke taal- en spellingopdrachten (8-9 j.) Speel- en oefentijd - Schrijfen telspelletjes (3-4 j.) Speel- en oefentijd - Eerste stappen naar schrijven (4-5 j.) Speel- en oefentijd - Eerste stappen naar tellen (4-5 j ... De reeks Oefen je slim is een unieke educatieve reeks die de leergierigheid van kinderen stimuleert. De oefenboeken helpen hen om op een speelse manier de schoolleerstof onder de knie te krijgen: geen saaie opdrachten dus, maar leuke oefeningen met vrolijke illustraties.In de derde kleuterklas/groep 2 bereidt uw kind zich voor op het echte werk, want volgend jaar leert het lezen, schrijven en ... After you read a book, fill out the Flower Book Report. 1. Write the title of the book on the stem, and write the author's name inside the flower. 2. On each petal write about the Aug 2, 2012 - My favourite little monkey . See more ideas about Curious george, George, Curious. MeesterMichael.nl, websites voor leerlingen in het basisonderwijs. Oefenen met VLL (Kim-versie) Nieuwe online oefeningen bij de nieuwste versie van Veilig Leren Lezen ("kim-versie") van citotrainer Speel- en Oefentijd - Voorbereidende Schrijfoefeningen (Deltas) - De meest unieke spellenwinkel van Nederland! Scopri Speel- en oefentijd 33. Voorbereidende leesoefeningen (5-6 j.): Speel- en oefentijd voor kinderen van 5-6 jaar di ANNEMIE BOSMANS: spedizione gratuita per i clienti Prime e per ordini a partire da 29...

INFORMATIE

AUTEUR
Annemie Bosmans
DIMENSIE
7,44 MB
BESTANDSNAAM
Speel- en oefentijd 33. voorbereidende leesoefeningen (5-6 j.).pdf

OMSCHRIJVING

Speel- en oefentijd voor kinderen van 5-6 jaar.Dit oefenboek bevat voorbereidende oefenigen die speciaal gemaakt zijn om uw kind thuis verder te laten oefenen. De oefeningen zijn afgestemd op de activiteiten die uw kind ook in de klas doet. De inhoud sluit aan bij het officiële leerprogramma. Door de oefeningen te maken zal uw kind met succes het programma voor de 5- en 6-jarigen doorlopen. Alle oefeningen zijn speels en leuk geïllustreerd. Hierdoor wordt uw kind gemotiveerd en zal het spelenderwijs zijn vaardigheden verder ontwikkelen. Nuttige tips en extra informatie voor de ouders stellen u in staat om de schrijfvaardigheid van uw kind op de voet te volgen en te stimuleren.

Wil je het boek lezen?Speel- en oefentijd 33. voorbereidende leesoefeningen (5-6 j.) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Annemie Bosmans. Lezen Speel- en oefentijd 33. voorbereidende leesoefeningen (5-6 j.) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN