Hockeyteam de Sterren

Hockeyteam de Sterren - Marlies Slegers | Northernlights300.org

... Toptalent gezocht! book. Read reviews from world's largest community for readers ... Hockeyteam de Sterren - Nieuwe uitdagingen - Marlies ... ... . Florine heeft een nieuwtje: er komt een scout k... Auteur: M. Slegers; Marlies Slegers, Prijs: € 9,99, ISBN/ISBN13: 9789020622614, Categorie: Boek, Hockeyteam De Sterren gaat ervoor! De meiden willen winnen van de an... Hockeyteam de sterren Nieuwe uitdagingen Einde !!!!! vragen????? waarom dit boek Stukje voorlezen 123-124 Korte inhoud hockey zingen in de tijd van nu Florine en Julia Brugklas Veranderingen Mc1 Zelf training geven J6f4 Inhoud 1.Waarom dit boek 2.De schrijfster 3.De U vindt Hockeyteam de Sterren - Het team-u ... Nieuwe uitdagingen - Marlies Slegers | Boeken.com ... .Waarom dit boek 2.De schrijfster 3.De U vindt Hockeyteam de Sterren - Het team-uitje in PDF, ePUB, MOBI. De club van hockeyteam De Sterren bestaat vijftig jaar en dus is het tijd voor een feestje. Tijdens dat feest worden er geweldige prijzen verloot en tot hun grote verbazing wint het Sterren team de hoofdprijs: een reis naar Londen!Florine kan zich niks leukers voorstellen dan met het hele team die bruisende stad ontdekken en ... Hockeyteam De Sterren Het team-uitje Waarom dit boek? Grappig Doorlezen Onverwachts Leuk Samenvatting Slot London Metro Zijn er nog vragen? Florine Hoofd -en bijpersonen Inhoud Anna Julia 1. Waarom dit boek 2. Schrijver/Omslagillustratie 3. Hoofd/bijpersonen 4. Samenvatting 5....

INFORMATIE

AUTEUR
Marlies Slegers
DIMENSIE
10,13 MB
BESTANDSNAAM
Hockeyteam de Sterren.pdf

OMSCHRIJVING

Hockeyteam De Sterren gaat ervoor! De meiden willen winnen van de andere clubs in hun poule, maar dat lukt niet zomaar. Daar moeten ze keihard voor trainen. Julia is fanatiek in haar spel en vergeet daardoor soms dat ze de bal ook kan afspelen.Florine, haar vriendin, vindt hockey wel leuk, maar zij voelt een grote druk door de verwachtingen van haar vader. Ze is de enige in haar familie die niet zo veel talent heeft om te scoren. Stella, een topspeelster uit Australië, komt bij hen logeren en zij weet Florine uiteindelijk het nodige zelfvertrouwen te geven.Maar wat is er toch met Julia aan de hand? Ze is ineens zo stil en ze gaat van hockey af. Dat is niets voor Julia...* 1e deel in een nieuwe hockeyserie* 2e deel verschijnt voorjaar 2011---Marlies Slegers is geboren in Nederland. Op haar 8ste verhuisde ze met haar ouders naar Indonesië. Na een verblijf van 10 jaar in Indonesië, keerde Marlies op haar 18e terug naar Nederland. Omdat alles nieuw was en ze niet goed wist wat ze moest gaan studeren, koos ze commerciële economie. Nadat ze een paar jaar had gewerkt, deed Marlies mee met een schrijfwedstrijd van een tijdschrift. Een paar weken later werd in een ander tijdschrift ook een wedstrijd uitgeschreven. Beide wedstrijden won ze. In eerste instantie schreef ze alleen voor volwassen. Sinds de geboorte van haar eerste kind in 1995 schrijft Marlies ook kinderboeken.

Wil je het boek lezen?Hockeyteam de Sterren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marlies Slegers. Lezen Hockeyteam de Sterren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN