Gemengde gevoelens

Gemengde gevoelens - Baukje Prins | Northernlights300.org

...te loodsen. De bond is blij dat een faillissement is afgewend ... Gemengde gevoelens horeca Reggestreek: 'Een chateaubriand ... ... . Maar de ... Gemengde gevoelens. De EEA beschikt over 3.000 meetstations door heel Europa. De data, vanaf de grond verzameld, wordt ieder uur doorgestuurd. Op basis van deze gegevens zijn gemiddeldes berekend. Er kunnen nog wel andere factoren dan de lockdowns meespelen, benadrukt het milieuagentschap. Met gemengde gevoelens bekijken we de ontwikkeling in de richting van een steeds sterkere overheersing van de eigen middelen op grond van het bruto nationaal product. L'évolution vers une prédominance des ressources propres ... Gemengde gevoelens bij halvering luchtkwaliteit in ... ... . L'évolution vers une prédominance des ressources propres liées au produit national brut est certainement observée avec des sentiments mitigés. in hedendaagse spelling: aandoening, gevoel, gewaarwording. Aandoening — gevoel — gewaarwording. Elke indruk, dien het lichaam of de ziel ontvangt is eene aandoening; gevoel is het gevolg van dien indruk.Die indruk tot bewustzijn gebracht is eene gewaarwording.Beide laatste komen zeer dicht bij elkaar, maar gevoel is algemeener en wordt van alle soorten van indruk gezegd, terwijl ... Gevoel 1) Aandoening 2) Aanvoelen 3) Begrip 4) Besef 5) Beweging 6) Bewust zijn 7) Bewustzijn 8) Een der zinnen 9) Een van de zinnen 10) Emotie 11) Feeling 12) Gemoed 13) Gemoedsaandoening 14) Gemoedsaard 15) Gemoedsbeweging 16) Gevoeligheid 17) Gewaarwording 18) Idee 19) Instinct 20) Intuïtie 21) Opwelling AMSTERDAM (AFN) - Vakbond FNV heeft gemengde gevoelens over het steunpakket om luchtvaartmaatschappij KLM door de crisis te loodsen. De bond is blij dat een faillissement is afgewend. Maar de opgelegde voorwaarden aan het personeel wekken wervel bij de bond, die vooral veel medewerkers op de grond ... En reken maar: ...

INFORMATIE

AUTEUR
Baukje Prins
DIMENSIE
5,13 MB
BESTANDSNAAM
Gemengde gevoelens.pdf

OMSCHRIJVING

Het sneeuwde toen de Roma op 8 april 1951 de haven van Rotterdam binnenliep. Een maand na vertrek uit Jakarta zetten meer dan 900 passagiers voet op Nederlandse bodem. Het was de derde van twaalf tochten waarmee binnen drie maanden zon 12.500 Molukse mannen, vrouwen en kinderen van het eiland Java naar Nederland kwamen. Zon vierhonderd van hen kwamen terecht in de kampen Oranje en Ybenheer, enkele kilometers buiten het dorp Oosterwolde in Friesland. De basisschool van meester Hoogeveen groeide in de jaren zestig uit tot de grootste gemengde school van Nederland. Voor de kinderen leek het de gewoonste zaak van de wereld, maar was dat ook zo?In GEMENGDE GEVOELENS duikt Baukje Prins de archieven in en tekent de levensverhalen op van haar Molukse en Nederlandse klasgenoten. Het resultaat is een verrassend boek over de invloed van een turbulent integratieproces op het persoonlijk leven van zowel gevestigden als buitenstaanders.

Wil je het boek lezen?Gemengde gevoelens in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Baukje Prins. Lezen Gemengde gevoelens Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN