Barbara , politievrouw 5 - Bloed druk

Barbara , politievrouw 5 - Bloed druk - Carla Vermaat | Northernlights300.org

...om haar in zijn macht te krijgen. De spanning loopt hoog op wanneer er kort voor de aftrap van een belangrijke voetbalwedstrijd een verdacht pakje wordt ... Barbara politievrouw -4 - Audioboek - Carla Vermaat - Storytel ... ... Bloed druk (Barbara, politievrouw, Band 5) | Carla Vermaat | ISBN: 9789086603459 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. Tijdens haar carrière als politievrouw heeft Barbara fouten gemaakt. Zo heeft ze de moord op een jong meisje in de doofpot gestopt. Die bewuste, emotionele keuze komt haar nu duur te staan wanneer een topcrimineel deze kennis gebruikt om haar in zijn macht te krijgen. De spanning lo ... PDF Download Barbara , politievrouw 5 - Bloed druk ... ... . Die bewuste, emotionele keuze komt haar nu duur te staan wanneer een topcrimineel deze kennis gebruikt om haar in zijn macht te krijgen. De spanning loopt hoog op wanneer er kort voor de aftrap van een belangrijke voe Bloed druk. Tijdens haar carrière als politievrouw heeft Barbara fouten gemaakt. Zo heeft ze de moord op een jong meisje in de doofpot gestopt. Die bewuste, emotionele keuze komt haar nu duur te staan wanneer een topcrimineel deze kennis gebruikt om haar in zijn macht te krijgen. De spanning loopt hoog op wanneer er kort voor de aftrap van een belangrijke voetbalwedstrijd een verdacht pakje ... Buy Bloed druk (Barbara, politievrouw) 01 by Carla Vermaat (ISBN: 9789086603459) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Barbara is niet blij als ze een zaak in de schoenen geschoven krijgt, waarbij de familie-eer van een invloedrijke zakenman in het geding is. Zijn 15-jarige zoon is zwaar gewond geraakt bij een ongeluk. Haar onderzoek komt op een laag pitje te staan als haar hulp wordt ingeroepen door haar ex, Leo. Bestel Bloed druk van Carla Vermaat. ... Tijdens haar carrière als politievrouw heeft Barbara fouten gemaakt. Zo heeft ze de moord op een jong meisje in de doofpot gestopt. Die bewuste, emotionele keuze komt haar nu duur te staan wanneer een topcrimineel deze kennis gebruikt om haar in zijn macht te krijgen. Barbara , politievrouw. Bloed druk Carla Vermaat. Barbara , politievrouw. Bloed druk Carla Vermaat . Tijdens haar carrière als politievrouw heeft Barbara fouten gemaakt. Zo heeft ze de moord op een jong meisje in de doofpot gestopt. Die bewuste, emotionele keuze ... Als politievrouw bij de afdeling fraude heeft Barbara zich inmiddels een stevige plek op het bureau verworven. Maar na haar scheiding van Leo is ze ook kwetsbaar. Daarbij komt dat ze dagelijks wordt geconfronteerd met haar ex, die ook nog eens haar baas is bij de politie. Bloed druk bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Barbara , politievrouw. Werken. Bloed druk . Boven water . In beeld . Meisjes loos . Vogelvrij . Personen Carla Vermaat. .....

INFORMATIE

AUTEUR
Carla Vermaat
DIMENSIE
12,68 MB
BESTANDSNAAM
Barbara , politievrouw 5 - Bloed druk.pdf

OMSCHRIJVING

Tijdens haar carrière als politievrouw heeft Barbara fouten gemaakt. Zo heeft ze de moord op een jong meisje in de doofpot gestopt. Die bewuste, emotionele keuze komt haar nu duur te staan wanneer een topcrimineel deze kennis gebruikt om haar in zijn macht te krijgen. De spanning loopt hoog op wanneer er kort voor de aftrap van een belangrijke voetbalwedstrijd een verdacht pakje wordt gevonden in het stadion en ze ontdekt dat de man die daarbij direct betrokken lijkt te zijn, tevens degene is die haar geheim deelt...Het vijfde deel in de succesvolle serie Barbara politievrouw, die allen afzonderlijk te lezen zijn. De pers over deel 1 (In beeld):''Het verhaal boeit en leest vlot. De tobberige en volhardende hoofdpersoon roept herkenning en medeleven op. De gebeurtenissen zijn herkenbaar als zaken waarover je in de krant leest.'' ( A. de Vor voor Biblion)De pers over deel 2 (Meisjes loos):''Een onderhoudend verhaal, met een aardige rechercheur die een leven leidt als iedereen en daardoor tot de verbeelding van de lezer spreekt. '' (J. Madern-Luijk voor Biblion)''Vlot geschreven met een licht humoristische touch. Leest als een trein,''(Rudy Berghmans voor www.cartoon-productions.be)De pers over deel 3(Vogelvrij):''Vogelvrij is een boek wat geen moment verveelt, heerlijk vlot geschreven, een verhaal waarbij ik al heel snel meeleefde met de personages. Een boek dat de basis zou kunnen zijn voor een script voor een hele leuke, spannende politieserie. (Wendy Wenning voor Boekenbijlage)De pers over deel 4(Boven water):Het verhaal is volstrekt geloofwaardig en de schrijfstijl van Vermaat is onveranderd vlot. Het vleugje humor dat Vermaat in haar boeken legt is de kers op de taart; heerlijk.Opnieuw een fijne politiethriller waarbij het mij niet verwonderd dat er interesse is van tv-producenten. De verhalen van Vermaat lenen zich uitstekend voor een televisieserie als 'Moordvrouw' (Hanneke Tinor-Centi)Carla Vermaat (1952) schreef vele liefdes- en familieromans. Daarnaast verschenen er misdaadromans onder haar pseudoniem Mary Morgan. Ze woont in Zaandam, maar een groot deel van het jaar verblijft ze in het Engelse Cornwall.

Wil je het boek lezen?Barbara , politievrouw 5 - Bloed druk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Carla Vermaat. Lezen Barbara , politievrouw 5 - Bloed druk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN