Nederlandse Vereniging voor Procesrecht 34 - Internationaal procederen

Nederlandse Vereniging voor Procesrecht 34 - Internationaal procederen - L.M. van den Berg | Northernlights300.org

...ergadering uit te stellen tot een nader te bepalen datum in het najaar ... NJB - Peter Wattel: Die Kompetenz-Kompetenz ... . Nadere informatie volgt. Op 5 juni 2015 vond in Amsterdam de voorjaarsvergadering van de Nederlandse Vereniging voor Procesrecht (NVvP) plaats. Het onderwerp van deze vergadering was 'Internationaal procederen'. Bekijk Nederlandse Vereniging voor Procesrecht 34 - Internationaal procederen en vergelijk voor de beste en goedkoopste prijs op Scoupz.nl Op 5 juni 2015 vond in Amsterdam de voorjaarsvergadering van deNed ... Nederlandse Vereniging voor Procesrecht ... .nl Op 5 juni 2015 vond in Amsterdam de voorjaarsvergadering van deNederlandse Vereniging voor Procesrecht (NVvP) plaats. Het onderwerpvan deze vergadering was 'Internationaal procederen'.Als inleiders traden op:- mr. drs. A.R.J. Croiset van Uchelen (advocaat Op 5 juni 2015 vond in Amsterdam de voorjaarsvergadering van de Nederlandse Vereniging voor Procesrecht (NVvP) plaats. Het onderwerp van deze vergadering was 'Internationaal procederen'. Als inleiders traden op: *mr. drs. A.R.J. Croiset van Uchelen (advo Op 5 juni 2015 vond in Amsterdam de voorjaarsvergadering van de Nederlandse Vereniging voor Procesrecht (NVvP) plaats. Het onderwerp van deze vergadering was 'Internationaal procederen'. Als inleiders traden op: *mr. drs. A.R.J. Croiset van Uchelen (advocaat te Amsterdam); *mw. mr. S.M.C. Nuijten (advocaat te Amsterdam); *mr. W.H.A.M. van den Muijsenbergh (advocaat te Rotterdam). Op 5 juni 2015 vond in Amsterdam de voorjaarsvergadering van de Nederlandse Vereniging voor Procesrecht (NVvP) plaats....

INFORMATIE

AUTEUR
L.M. van den Berg
DIMENSIE
12,8 MB
BESTANDSNAAM
Nederlandse Vereniging voor Procesrecht 34 - Internationaal procederen.pdf

OMSCHRIJVING

Nederlandse Vereniging voor Procesrecht 34 - Internationaal procederen 1e druk is een boek van L.M. van den Berg uitgegeven bij Boom Juridische uitgevers. ISBN 9789462903777 Op 5 juni 2015 vond in Amsterdam de voorjaarsvergadering van de Nederlandse Vereniging voor Procesrecht (NVvP) plaats. Het onderwerp van deze vergadering was 'Internationaal procederen'.Als inleiders traden op:*mr. drs. A.R.J. Croiset van Uchelen (advocaat te Amsterdam);*mw. mr. S.M.C. Nuijten (advocaat te Amsterdam);*mr. W.H.A.M. van den Muijsenbergh (advocaat te Rotterdam).Dit deel in de serie van uitgaven van de NVvP bevat de neerslag van deze bijeenkomst. Tevens is in deze uitgave een verslag van de discussie naar aanleiding van de inleidingen opgenomen.

Wil je het boek lezen?Nederlandse Vereniging voor Procesrecht 34 - Internationaal procederen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur L.M. van den Berg. Lezen Nederlandse Vereniging voor Procesrecht 34 - Internationaal procederen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN