Managen? Dat heb ik van mijn kind geleerd!

Managen? Dat heb ik van mijn kind geleerd! - Ian Durston | Northernlights300.org

...uren en hebben een enorme lijst verantwoordelijkheden ... Wat is iets dat je als kind geleerd hebt, waarvan je wou ... ... . Dat heb ik van mijn kind geleerd! presenteert Ian Durston op basis van zijn ervaring als projectmanager en vader van drie een unieke kijk op klassieke managementuitdagingen. Leiderschap, motivatie, teambuilding, prestaties en veranderingen worden aan zijn blik als vader en als manager onderworpen. Dat heb ik van mijn kind geleerd! presenteert Ian Durston op basis van zijn ervaring als projectmanager en vader van drie een unieke kijk op klassieke managementuitdagingen. Leiderschap, motivatie, teambuilding, prestaties en ... Boekrecensie van Managen? Dat heb ik van mijn kind geleerd ... ... . Leiderschap, motivatie, teambuilding, prestaties en veranderingen worden aan zijn blik als vader en als manager onderworpen. 8 x lessen die ik van mijn ouders heb geleerd. Een warm en veilig nest, waar iedereen zichzelf mag zijn. Suzanne van Famme had zo'n jeugd. Voordeel: veel elementen hieruit blijkt ze nu 'toe te passen' in de opvoeding van haar eigen koters. Managen? Dat heb ik van mijn kind geleerd! van Ian Durston (boek, ebook, ISBN 9789045312279). Een ouder en een manager hebben vele overeenkomsten. Beiden maken lange uren en hebben een enorme lijst... Managen? Dat heb ik van mijn kind geleerd! bij managementboeken-kopen.nl. Onderdeel van Boeken.com Noté /5. Retrouvez Managen?: dat heb ik van mijn kind geleerd! et des millions de livres en stock sur Amazon.fr. Achetez neuf ou d'occasion Managen ? Dat heb ik van mijn kind geleerd ! | ISBN 9789045312279 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Managen? Dat heb ik van mijn kind geleerd! (Dutch Edition) eBook: Durston, Ian, Nijs, Paulina de, Nijs, Pauline de: Amazon.de: Kindle-Shop Managen? Dat heb ik van mijn kind geleerd! (Dutch Edition) eBook: Ian Durston, Paulina de Nijs, Pauline de Nijs: Amazon.es: Tienda Kindle Managen? Dat heb ik van mijn kind geleerd! | ISBN 9789045312019 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Buy Managen?: dat heb ik van mijn kind geleerd! 01 by Ian Durston (ISBN: 9789045312019) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Bestel Managen? Dat heb ik van mijn kind geleerd! van I...

INFORMATIE

AUTEUR
Ian Durston
DIMENSIE
8,21 MB
BESTANDSNAAM
Managen? Dat heb ik van mijn kind geleerd!.pdf

OMSCHRIJVING

Managen? Dat heb ik van mijn kind geleerd! 1e druk is een boek van Studio Imago uitgegeven bij BBNC Uitgevers. ISBN 9789045312019 Een ouder en een manager hebben vele overeenkomsten. Beiden maken lange uren en hebben een enorme lijst verantwoordelijkheden. Beiden moeten helder kunnen communiceren en over een goed gevoel voor humor beschikken. In Managen? Dat heb ik van mijn kind geleerd! presenteert Ian Durston op basis van zijn ervaring als projectmanager en vader van drie een unieke kijk op klassieke managementuitdagingen. Leiderschap, motivatie, teambuilding, prestaties en veranderingen worden aan zijn blikals vader en als manageronderworpen.Zo wordt het op bed leggen van je kinderen op vakantie een les in volharding als manager, het omgaan met driftbuien thuis een les in assertiviteit op je werk en het kijken naar je kind dat met vallen en opstaan leert lopen een les in hoe belangrijk het maken van fouten is in een leerproces.Ian Durston heeft ruime ervaring op managementgebied, die hij onder meer heeft opgedaan bij Deloitte Consulting. Tot zijn client le behoorden Vodafone, Barclays Bank, General Motors en het Britse ministerie van Defensie. Momenteel werkt hij als senior projectmanager bij Airbus. Hij woont met zijn vrouw en drie zoons vlakbij Bristol, Engeland.

Wil je het boek lezen?Managen? Dat heb ik van mijn kind geleerd! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ian Durston. Lezen Managen? Dat heb ik van mijn kind geleerd! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN