Tascha

Tascha - Mira Feticu | Northernlights300.org

...e Stone Age, Tenacious D, The Bloodhound Gang, Them Crooked Vultures ... Tascha - Mira Feticu - (ISBN: 9789491921131) | De Slegte ... . Genereer concert -/festival agenda op basis van deze artiesten. Laatste Nieuws. Je zocht naar: tascha! Ontdek de unieke items die tascha maakt. Bij Etsy zijn we trots op onze wereldwijde community van verkopers. Elke Etsy-verkoper draagt bij aan een mondiaal platform vol creatieve producten. Door tascha, te steunen, steun je een kleine onderneming, en daarmee ook Etsy! Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Kapsalon Tascha in Den Haag vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids.nl » 17k Followers, 293 Following, 174 Posts - See Instagram photo ... Tuinliefhebbers opgelet: 7 x tuintips van Tascha ... ... .nl » 17k Followers, 293 Following, 174 Posts - See Instagram photos and videos from T A S C H A ️ (@tascha.punkt) Tascha, de vriendin van de hoofdverdachte van de Kunsthalroof, gaat samen met de Nederlandse politie naar Roemenië. Het is een laatste poging om de gestolen schilderijen terug te vinden. De Roemeense politie heeft al verdachten in de zaak gearresteerd, maar de schilderijen blijven spoorloos. TATCHA takes inspiration from the geishas of Japan to create facial cleansers and moisturizers that use traditional, ingredients to bring out the beauty of your own skin. Shop QVC to explore these exciting skin care products....

INFORMATIE

AUTEUR
Mira Feticu
DIMENSIE
7,58 MB
BESTANDSNAAM
Tascha.pdf

OMSCHRIJVING

Roman over de roof uit de KunsthalTascha, de vriendin van de hoofdverdachte van de Kunsthalroof, gaat samen met de Nederlandse politie naar Roemenië. Het is een laatste poging om de gestolen schilderijen terug te vinden. De Roemeense politie heeft al verdachten in de zaak gearresteerd, maar de schilderijen blijven spoorloos. De zoektocht onthult ook een ander verhaal: dat van Tascha, die in Nederland haar lichaam verkoopt.'Tascha' is een roman over 'de kunstroof van de eeuw', de diefstal van zeven kostbare schilderijen uit de Rotterdamse Kunsthal. De kunstwerken zijn waarschijnlijk door de moeder van de hoofdverdachte in Roemenië verbrand. Mira Feticu (Roemenië, 1973) debuteerde in 1993 als dichteres, maar legde zich daarna toe op het schrijven van proza. In haar geboorteland werkte ze als programmamaker bij de nationale radio en verrichtte ze aan de Roemeense Academie van Wetenschappen literair onderzoek. Na haar verhuizing naar Nederland verscheen in 2012 haar eerste Nederlandse verhalenbundel 'Lief kind van mij' en een jaar later de goed ontvangen roman 'De ziekte van Kortjakje'. Ze publiceert in diverse literaire tijdschriften.

Wil je het boek lezen?Tascha in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mira Feticu. Lezen Tascha Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN