Max - Max op ontdekkingsreis

Max - Max op ontdekkingsreis - Christine Kliphuis | Northernlights300.org

... te ontdekken. Daarom bouwt hij samen met een aantal rotsmuizen een vlot en gaat op ontdekkingsreis ... Televisie - Omroep MAX ... . Max op ontdekkingsreis Een verhaal met een goed en een slecht einde Marcus Pfister. Eerder verscheen het boek Max en de toverstenen.Daarin stond te lezen hoe de rotsmuizen de stenen ontdekten en dat de stenen warmte en licht blijken te geven. Max op ontdekkingsreis | ISBN 9789055795154 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Max maakt een tochtje over het rotseiland, maar er is niks nie ... Max op ontdekkingsreis. Een verhaal met twee eindes, met ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Max maakt een tochtje over het rotseiland, maar er is niks nieuws te ontdekken. Daarom bouwt hij samen met een aantal rotsmuizen een vlot en gaat op ontdekkingsreis. De muizen stuiten op een vreemd eiland. Daar ontmoeten ze muizen met een groengestreepte vacht. Max op ontdekkingsreis bij kinderboek-kopen.nl. De online kinderboeken specialist. max op ontdekkingsreis. by Relinde.Jaspers Last. Loading... relinde.jaspers's other lessons. Afrika 0. Copy of Een pet voor meester Rob 3. zelfportet 1. max op ontdekkingsreis 0 Description: N/A. Comments are disabled. Click here to re-enable them. Rate this tile. I like it! Not a ... Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 20 feb 2020 om 12:07. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding/Gelijk delen, er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn.Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc., een organisatie zonder winstoogmerk. Professors op Pad. Professor mr. Pieter van Vollenhoven neemt samen met zijn collega en goede vriend prof. dr. Joop Schaminée de kijker mee op een boeiende ontdekkingsreis. Dat natuur en fotografie goed samengaan, laat de heer van Vo...

INFORMATIE

AUTEUR
Christine Kliphuis
DIMENSIE
5,51 MB
BESTANDSNAAM
Max - Max op ontdekkingsreis.pdf

OMSCHRIJVING

Iedereen kan de toekomst van de aarde zelf beïnvloeden door het maken van de juiste keuzesThema's: keuzes maken, ontdekken, tolerantieNa een lange winter ontwaken de rotsmuizen uit hun winterslaap. Max maakt een tochtje over het rotseiland, maar er is niks nieuws te ontdekken. Daarom bouwt hij samen met een aantal rotsmuizen een vlot en gaat op ontdekkingsreis. De muizen stuiten op een vreemd eiland. Daar ontmoeten ze muizen met een groengestreepte vacht. Net zoals de rotsmuizen hun toverstenen hebben, hebben deze muizen hun rode bessen.Het verhaal ontwikkelt zich vervolgens in twee verschillende richtingen: je kunt zelf kiezen voor een goede en een slechte afloop.

Wil je het boek lezen?Max - Max op ontdekkingsreis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Christine Kliphuis. Lezen Max - Max op ontdekkingsreis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN