De Ontdekking Van Het Waterraadsel

De Ontdekking Van Het Waterraadsel - Kronberger | Northernlights300.org

...aakt, De Ontdekking Van Het Waterraadsel ... Door natuur bewogen: Viktor Schauberger - PDF ... . Auteur: H. Kronberger. Nederlands 176 pagina's Uranus Samenvatting Hans Kronberger & Siegbert LattacherDe ontdekking van het waterraadselWater - het mysterie van de derde eeuwSinds twee jaar is de tv-journalist Hans Kronberger op zoek naar een antwoord op de vraag: Klopt de bewering:- dat water een ... Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Kronberger, Hans & Lattacher, Siegbert - De ontdekking van het waterraadsel. Van Viktor Schauberger tot Johann Grand ... De Ontdekking Van Het Waterraadsel | Gratis boeken ... ... . Van Viktor Schauberger tot Johann Grander. De ontdekking van het waterraadsel. Als je meer wilt lezen over water kan ik je het boek 'De ontdekking van het waterraadsel' van Hans Kronberger & Siegbert Lattacher aanraden (ISBN 3-901626-13-1). Dit gaat over de ontdekkingen van Viktor Schauberger tot Johann Grander. De Ontdekking van het Waterraadsel - Van Viktor Schauberger tot Johann Grander. Water is een van de stoffen die veelvuldig door wetenschappers is beschreven en onderzocht. Maar wetenschappers zijn niet de enigen die onderzoek doen naar de eigenschappen en het gedrag van water. Bronnen: Gaia Aqua, Aqua Vital, Living Energies, Callum Coats: Victor Schauberger's work with natural energy explained (Gateway Books, 1996), Hans Kronberger & Siegbert Lattacher: De Ontdekking van het Waterraadsel (uitgeverij Uranus, Wenen, 1998), Buwe Halbertsma, Bob Berg, Grander Journal, Positive Health (maart 2000), Bres (oktober/november 1999), Living Lightly (voorjaar 2000), Roy Martina ... De Ontdekking Van Het Waterraadsel. ... De schippers van de Kameleon; Zo werkt Chinese genees...

INFORMATIE

AUTEUR
Kronberger
DIMENSIE
11,38 MB
BESTANDSNAAM
De Ontdekking Van Het Waterraadsel.pdf

OMSCHRIJVING

Hans Kronberger & Siegbert LattacherDe ontdekking van het waterraadselWater - het mysterie van de derde eeuwSinds twee jaar is de tv-journalist Hans Kronberger op zoek naar een antwoord op de vraag: Klopt de bewering:- dat water een "geheugen" heeft en dat door fijnstoffelijke trillingen verlevendigd water informatie kan overdragen, wat het gebruik van chemicaliën overbodig maakt,- dat ecologisch dode rivieren en meren weer verlevendigd kunnen worden,- dat dit water een positieve uitwerking op mensen, dieren en planten heeft?De natuuronderzoekers zeggen "ja" veel wetenschappers zeggen "nee".Honderden geregistreerde ervaringen werden doorgewerkt, -tig gebruikers geïnterviewd en geheime experimenten bekeken. Ook komen de wetenschappers aan het woord, die de uitdaging van het onderzoek naar het waterraadsel zijn aangegaan. Hun verbluffende ontdekkingen kunnen de traditionele natuurwetenschap noden tot opheldering.

Wil je het boek lezen?De Ontdekking Van Het Waterraadsel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kronberger. Lezen De Ontdekking Van Het Waterraadsel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN