Csi : Dubbelblind

Csi : Dubbelblind - M.A. Collins | Northernlights300.org

...worden uitgegeven als pocketboek.Schrijvers van de verhalen zijn onder anderen Max Allan Collins (CSI), Donn Cortez (CSI: Miami) en Stuart M ... CSI: Dubbelblind ; CSI: Verboden vruchten ; CSI: Koudvuur ... ... . Kaminsky (CSI: NY CSI Omnibus/Dubbelblind/Verboden vruchten/Koudvuur (Paperback). Scherp geprijsde omnibus van de eerste drie CSI-titels (Dubbelblind, Verboden vruchten... Max Allan Collins (Muscatine, Iowa), 3 maart 1948) is een Amerikaanse schrijver van zowel fictie als non-fictie.. Zijn oeuvre bestaat uit filmrecensies, korte verhalen, liedteksten, ruilkaartensets, computerspellen alsook romans gebaseerd op films en ... Csi : Dubbelblind Boek PDF Online ... .. Zijn oeuvre bestaat uit filmrecensies, korte verhalen, liedteksten, ruilkaartensets, computerspellen alsook romans gebaseerd op films en televisieseries, waaronder Saving Private Ryan, Bones, CSI: Crime Scene Investigation, CSI: Miami, CSI: NY en Criminal Minds CSI: Dubbelblind is een superspannende thriller van Max Allen Collins, gebaseerd op de met in Amerika met vele prijzen bekroonde televisieserie. CSI: Dubbelblind - Max Allan Collins. Normale prijs: € 2,50 . Aanbieding € 1,95 . In winkelwagen. CSI: Koudvuur - Max Allan Collins. Normale prijs: € 2 ... CSI : Koudvuur (Paperback). Wekelijks zitten 900.000 mensen in Nederland en België aan de buis gekluisterd om de populaire tv-serie Crime Scene... CSI: Dubbelblind Het boek gaat over het csi-team dat bestaat uit: Gill Grissom, Catherine Willows, Warrick Brown, Nick Stokes, Sara Sidle en Jim brass. Gill, Warrick, Sara en Jim onderzoeken een moord in het Beachholmer hotel/...

INFORMATIE

AUTEUR
M.A. Collins
DIMENSIE
10,95 MB
BESTANDSNAAM
Csi : Dubbelblind.pdf

OMSCHRIJVING

De leden van het forensisch onderzoeksteam zijn de onbekende helden van het politiekorps van Las Vegas. Onder leiding van veteraan Gil Grissom combineren Catherine Willows, Warrick Brown, Nick Stokes en Sara Sidle de nieuwste wetenschappelijke onderzoeksmethoden met het aloude, degelijke speurwerk in hun zoektocht naar bewijsmateriaal op de plaatsen delict. In Dubbelblind wordt het team geconfronteerd met een moord in een casino. Het slachtoffer is een maffia-advocaat uit Chicago. Is hier sprake van een afrekening uit de onderwereld? Tegelijkertijd wordt in de bouwput van een nieuw hotel een gemummificeerd lijk gevonden en algauw dringt zich de vraag op of beide doden niet met elkaar in verband gebracht moeten worden, want allebei zijn ze met twee schoten door het hoofd gedood. CSI: Dubbelblind is een superspannende thriller van Max Allen Collins, gebaseerd op de met in Amerika met vele prijzen bekroonde televisieserie.

Wil je het boek lezen?Csi : Dubbelblind in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M.A. Collins. Lezen Csi : Dubbelblind Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN