Bewustzijnsverruiming

Bewustzijnsverruiming - Wouter Koert | Northernlights300.org

...wordt voor de omgeving of als iemand innerlijk zo met een bepaald onderwerp bezig is ... Unieke wellness faciliteiten in Maasmechelen. Ontdek nu ... ... ... Bewustzijnsverruiming wordt vaak alleen toegeschreven aan het gebruik van bewustzijnsverruimende middelen, zoals LSD en Paddo's en voor het gevoel XTC, maar er zijn natuurlijk veel meer middelen, die je bewustzijn verruimen. Individuatie is een begrip uit de jungiaanse psychoanalyse.Het gaat volgens Jung om het proces waarbij het bewustzijn van een persoon geïndividualiseerd en gedifferentieerd wordt van andere personen. Met andere woorden: individuatie is een groeiproces, volwassen worden, waarbij de m ... bewustzijnsverruiming - de betekenis volgens Oosthoek ... ... . Met andere woorden: individuatie is een groeiproces, volwassen worden, waarbij de mens zich bewust wordt van zijn uniekheid tegenover andere mensen. Zelfstandig naamwoord. bewustzijnsvernauwing v (psychologie) situatie waarin men niet meer toegankelijk is voor een andere visie op de werkelijkheid dan de visie die men al heeft Door deze bewustzijnsvernauwing heeft Klaas helemaal niet door waar hij mentaal mee bezig is. Bewustzijnsvernauwing, zo noemt de psychotherapeut, die ook een boek over Wilders schreef, het. bewustzijnsverruiming - v., subjectief beleefde ervaring van geïntensiveerd bewustzijn, waarbij men het gevoel heeft het menselijk ken- en waarnemingsvermogen te overschrijden.. Bewustzijnsverruiming, of psychedelische ervaring, is geen recent verschijnsel. Bewustzijnsverruiming wordt vaak alleen toegeschreven aan het gebruik van bewustzijnsverruimende middelen, zoals LSD en Paddo's en voor het gevoel XTC, maar er zijn natuurlijk veel meer middelen, die je bewustzijn verruimen. Zoals een Zikr, Vipassana meditatie, en andere vormen van meditatie, (kundalini)yoga en zelfs een woord (liefde) of een beeld (zonsondergang) kan je ineens bewust maken ... Bewustzijnsverruiming is het pad naar innerlijke vrijheid. Hoe hoger je komt op de schaal hoe fijner je leven is, maar je moet wel het echte spirituele innerlijk werk doen. bewustzijnsverruiming… 12-03-2008 - Geplaatst door Andre Piet . de dood...

INFORMATIE

AUTEUR
Wouter Koert
DIMENSIE
12,85 MB
BESTANDSNAAM
Bewustzijnsverruiming.pdf

OMSCHRIJVING

Bewustzijnsverruiming wordt vaak alleen toegeschreven aan het gebruik van bewustzijnsverruimende middelen, zoals LSD en Paddo's en voor het gevoel XTC, maar er zijn natuurlijk veel meer middelen, die je bewustzijn verruimen. Zoals een Zikr, Vipassana meditatie, en andere vormen van meditatie, (kundalini)yoga en zelfs een woord (liefde) of een beeld (zonsondergang) kan je ineens bewust maken van dat, wat je eigenlijk bent. Als baby ben je nog één met alles wat is, maar is het onbewust. Later kan de mens zich hopelijk weer bewust worden van die eenheid. Dat kan komen door allerlei bewustzijnsverruimende middelen, en het zitten bij en luisteren naar een Meester, is één van die middelen.De schrijver is werkzaam geweest in de automatisering en geeft sinds 2003 les in Kundalini Yoga.

Wil je het boek lezen?Bewustzijnsverruiming in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wouter Koert. Lezen Bewustzijnsverruiming Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN