Iets in ons boog diep

Iets in ons boog diep - Jan Lauwereyns | Northernlights300.org

...ium, de slimme keuze van meer dan 1200 boekverkopers! Koop nu "Iets in ons boog diep" van "Jan Lauwereyns" / ISBN 9789492313133 Met Iets in ons boog diep schrijft Jan Lauwereyns een komedie in c klein ... Jan Lauwereyns | Iets in ons boog diep | ISBN 9789492313133 ... . Geen kolder, maar een heroïsch gevecht met de kleine nachtmerries van het gewone leven. Alles mag aan bod komen in deze roman, die is opgebouwd als een reeks lyrisch-essayistische canto's over (onder andere) de liefde, ... Iets in ons boog diep Yuji Kohara, een moleculair bioloog, stapt per vergissing een halte te vroeg uit de metro. Zijn verstrooidheid zet hem op het spoor van een oude vlam. Er volgen een lange nac ... Boek :Jan Lauwereyns - Iets in ons boog diep ... ... ... Iets in ons boog diep Yuji Kohara, een moleculair bioloog, stapt per vergissing een halte te vroeg uit de metro. Zijn verstrooidheid zet hem op het spoor van een oude vlam. Er volgen een lange nacht, een rusteloze week en de vreemde rest van het jaar. Iets in ons boog diep is een bijzonder knap geconstrueerd verhaal dat uitzonderlijk rijk is aan ideeën. Mocht het niet zo'n versleten term zijn voor een dergelijke vernieuwend boek, je zou het een meesterwerk noemen. Koppernik, Amsterdam, 2016, 240 p. Met Iets in ons boog diep schrijft Jan Lauwereyns een komedie in c klein. Geen kolder, maar een heroïsch gevecht met de kleine nachtmerries van het gewone leven. Alles mag aan bod komen in deze roman, die is opgebouwd als een reeks lyrisch-essayistische canto's over (onder andere) de liefde, het vaderschap, het glioblastoom, La Commedia, het seksleven van rondwormen, Met Iets in ons boog diep schrijft Jan Lauwereyns een komedie in c klein. Geen kolder, maar een heroïsch gevecht met de kleine nachtmerries van het gewone leven. Alles mag aan bod komen in deze roman, die is opgebouwd als een reeks lyrisch-essayistische canto's over (onder andere) de liefde, ......

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Lauwereyns
DIMENSIE
12,80 MB
BESTANDSNAAM
Iets in ons boog diep.pdf

OMSCHRIJVING

Yuji Kohara, een moleculair bioloog, stapt per vergissing een halte te vroeg uit de metro. Zijn verstrooidheid zet hem op het spoor van een oude vlam. Er volgen een lange nacht, een rusteloze week en de vreemde rest van het jaar. Vroeg of laat moet de verwarde wetenschapper zijn zintuigen reinigen en een beslissing nemen, voor zichzelf en voor zijn dochter, om via de toekomst het verleden te kunnen loslaten.Met Iets in ons boog diep schrijft Jan Lauwereyns een komedie in c klein. Geen kolder, maar een heroïsch gevecht met de kleine nachtmerries van het gewone leven. Alles mag aan bod komen in deze roman, die is opgebouwd als een reeks lyrisch-essayistische canto's over (onder andere) de liefde, het vaderschap, het glioblastoom, La Commedia, het seksleven van rondwormen, vivisectie op Amerikaanse krijgsgevangenen, de behoefte aan een onverbrekelijke band, en de leegte, die aan het begin van elke beweging zit.Jan Lauwereyns (1969) is schrijver, dichter en neurowetenschapper. Zijn dichtbundel Hemelsblauw werd in 2012 bekroond met de vsb Poëzieprijs. In 2003 verscheen zijn roman Monkey business. Hij woont en werkt in Fukuoka, Japan.

Wil je het boek lezen?Iets in ons boog diep in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Lauwereyns. Lezen Iets in ons boog diep Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN