Wie wil je zijn?

Wie wil je zijn? - Wim Geerts | Northernlights300.org

...onderwijs en zouden werk in het onderwijs ook aanbevelen aan anderen ... Wie wil ik zijn? - Posts | Facebook ... . Binnen deze groep zijn leraren niet snel geneigd het onderwijs te verlaten. 2. Gematigden Gematigde leraren zijn te herkennen aan hun niet-extreme standpunten, al betekent dat niet dat ze onverschillig of zelfs apathisch zijn als het gaat over onderwijs. Wie zijn erfgenamen? Als iemand is overleden, wilt u weten wie de erfgenamen zijn. Dat is geregeld in de wet. Meestal zijn dit de echtgenoot of gereg ... Wie wil jij zijn? - Inspirerend leven ... . Dat is geregeld in de wet. Meestal zijn dit de echtgenoot of geregistreerd partner en de kinderen. Had de overledene een testament? Dan staat hierin wie de erfgenamen zijn. Door actief aan de slag te gaan met het samenstellen van je persoonlijke profiel en de wie ben ik-, wat kan ik- en wat wil ik-vragen te beantwoorden, krijg je helder wat voor soort baan er bij jou past. Je hebt de eerste, wezenlijke, stap gezet naar een baan die écht bij jou past. Wie wil je zijn? | ISBN 9789462721104 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Wie wil ik zijn? 118 likes. 'Wie wil ik zijn?' Biedt de mogelijkheid om jezelf beter te leren kennen: Wat vind je belangrijk in je leven? Wie wil je... Wie wil gast van Onafhankelijk Moerdijk zijn? MOERDIJK - Met een maaltijd, presentatie, rondleiding een deelname aan een raadsvergadering hoopt Onafhankelijk Moerdijk inwoners meer bij het werk ... Je hebt recht op een vervuld leven. Foto 1. Kom in contact met je persoonlijke waardes. Wie wil je zijn? Open het hoogste en beste in jou. Welk geschenk kun je op dit moment geven aan de wereld? Jij bent Uniek. Jouw leven heeft onschatbare waarde. Foto 2. De aarde heeft voldoende om ieders behoefte te bevredigen maar niet ieders hebzucht ... Hoogleraar woningmarkt: 'Wie wil er nu niet op zo'n legakkertje wonen met al dat water om je heen?' Woningbouw, natuur en recreatie zijn belangrijker dan boerenland. Wim Geerts en Annette de Vos-van-Weel ontwikkelden een methode Bewust omgaan met integriteit en schreven er samen een boek over: Wie wil je zijn? Integer blijven, ook als het moeilijk wordt. Ik ging in gesprek met de auteurs over het theam. Integriteit is onder meer je innerlijk kompas volgen. Ps: Wil je weten welke stappen mij hebben geholpen om mijn angsten los te laten en te zijn wie ik wilde zijn? Download dan mijn gratis Ebook 'de 7 sleutels voor een Magisch Leven'. Hierin laat ik je de 7 sleutels zien die ook jij kunt gebruiken om het leven van je dromen te creëren en te zijn wie je wilt zijn....

INFORMATIE

AUTEUR
Wim Geerts
DIMENSIE
11,64 MB
BESTANDSNAAM
Wie wil je zijn?.pdf

OMSCHRIJVING

Regelmatig haalt het de kranten: de integriteitsproblematiek. Declaratieschandalen, omkoping, snoepreisjes, bizarre bonussen, vriendjespolitiek. Natuurlijk veroordelen we dat en zijn we ervan overtuigd dat het altijd 'de anderen' zijn die zo in de fout gaan. Dat zouden wij nooit doen. Maar is dat wel zo? Hoe integer ben je? Kun jij met de hand op je hart beweren dat je altijd en in alle situaties integer bent? Kun jij volmondig 'nee' zeggen op de volgende vragen: * Roddel je mee met collega's? * Voer je die opdracht uit van je leidinggevende waar je totaal niet achterstaat? * Pleeg je privételefoontjes tijdens werktijd en neem je weleens een pen mee? * Vertel je een werknemer die een huis gaat kopen dat er een reorganisatie komt en haar baan op de tocht staat? De juiste beslissing nemen Er zijn eindeloos veel situaties waarin je keuzes moet maken. Relatief simpele beslissingen maar soms ook heel complexe besluiten, als er meerdere argumenten en betrokkenen in het spel zijn. Goed kiezen kan dan lastig zijn. En soms is het zo ingewikkeld dat er geen juiste oplossing voor je dilemma is. Houd je dan vast aan je principes, ongeacht de gevolgen? Wie wil je zijn? Integer blijven, ook als het moeilijk wordt helpt je beslissingen te nemen wanneer je gevoel en verstand niet op één lijn liggen. En in situaties waar je niet uit komt omdat er simpelweg geen goed antwoord is. Je leert op een zorgvuldige manier nadenken over het dilemma en leert keuzes maken waar je echt achter staat. Je wordt daadkrachtiger en effectiever, krijgt een heldere focus, gaat jezelf meer waarderen en hebt minder last van schuld en andere vervelende emoties.

Wil je het boek lezen?Wie wil je zijn? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wim Geerts. Lezen Wie wil je zijn? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN