De Woordenverkoper

De Woordenverkoper - Willem Van Vliet | Northernlights300.org

...schoonheid. Zij zijn geschreven in een vlotte, heldere taal; ontroerend en soms hilarisch ... Uit hoeveel woorden bestaat het Nederlands woordenboek ... ... . Het verhaal "De Woordenverkoper" won de eerste prijs van het literair tijdschrift WEL. "De Componist" werd bekroond met de Strellus-Prozaprijs. Zijn werk speelt zich zelden in Zeeland af, maar is wél in Zeeland geschreven. In zijn prozaboek 'De Woordenverkoper en andere verhalen' (ik las de derde druk uit 2011) vertelt hij waar precies: in zijn achtertuin, aan tafel 1 in restaurant Bel Roy te Sluis en in het Cadzandse strandpaviljoen De Zeemeeuw. De twaalf verhalen in deze bundel gaan over liefde, afscheid, verlangen en schoonheid. ... De Woordenverkoper | Willem Van Vliet | 9789463459112 ... ... . De twaalf verhalen in deze bundel gaan over liefde, afscheid, verlangen en schoonheid. Zij zijn geschreven in een vlotte, heldere taal; ontroerend en soms hilarisch. Het verhaal "De Woordenverkoper" won de eerste prijs van het literair tijdschrift WEL. "De Componist" werd bekroond me...

INFORMATIE

AUTEUR
Willem Van Vliet
DIMENSIE
8,41 MB
BESTANDSNAAM
De Woordenverkoper.pdf

OMSCHRIJVING

De twaalf verhalen in deze bundel gaan over liefde, afscheid, verlangen en schoonheid.Zij zijn geschreven in een vlotte, heldere taal; ontroerend en soms hilarisch.Het verhaal ''De Woordenverkoper'' won de eerste prijs van het literair tijdschrift WEL.''De Componist'' werd bekroond met de Strellus-Prozaprijs.

Wil je het boek lezen?De Woordenverkoper in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Willem Van Vliet. Lezen De Woordenverkoper Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN