Illusie

Illusie - Andrew Mayne | Northernlights300.org

...zijn het bewijs dat je niet alles kunt vertrouwen wat je met eigen ogen ziet, op deze pagina leggen we uit hoe je zelf optische illusies kunt tekenen ... illusie - WikiWoordenboek - Wiktionary ... . De illusie van Ebbinghaus . Hermann Ebbinghaus is ook bekend van de illusie die hij ontdekte. Hij construeerde twee sets met cirkels met in het centrum een cirkel en daarom heen grote cirkels of kleine cirkels. De vraag is welke van de twee oranje cirkels is het grootst? Op internet is meer te vinden over deze illusie. Maak van je kamer een Optische illusie en laat de ruimte groter lijken. Probeer een andere look voor het interieur van je huis. Probeer iets nieuws ... Illusie - Wikipedia ... . Maak van je kamer een Optische illusie en laat de ruimte groter lijken. Probeer een andere look voor het interieur van je huis. Probeer iets nieuws. De meeste tapijten zijn gemaakt om in te passen in het concept van de woning en om te voorkomen dat u de aandacht afleidt van de rest van de kamer. Dit tapijt staat in de schijnwerpers.En zorgt ervoor dat de kamer ruimtelijker oogt. Canvas Illusie 100% Milieu-vriendelijk Online configuratie Wij helpen je een patroon uit te kiezen!...

INFORMATIE

AUTEUR
Andrew Mayne
DIMENSIE
11,88 MB
BESTANDSNAAM
Illusie.pdf

OMSCHRIJVING

Een magische thriller:Een tienermeisje kruipt negen maanden na haar dood, onaangetast door de tijd, uit haar graf.Een levenloze engel valt ongeschonden uit de lucht midden op Times Square in New York.Deze en andere onverklaarbare moorden zijn het werk van een seriemoordenaar die al gauw bekend komt te staan als de Tovenaar.De mooie Jessica Blackwood gaf haar carriere als illusionist op na een traumatische gebeurtenis en slijt nu haar dagen als FBI-agent achter haar bureau. Daar komt verandering in als er zulke bizarre moorden worden gepleegd dat er iets bovennatuurlijks in het spel lijkt te zijn.Jessica is, als telg uit een oud illusionistengeslacht, de enige die deze seriemoordenaar lijkt te kunnen stoppen. Maar lukt het Jessica de moordenaar te ontmaskeren voordat zij zelf het doelwit van zijn kunsten wordt?

Wil je het boek lezen?Illusie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Andrew Mayne. Lezen Illusie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN