199 vragen voor een succesvol selectiegesprek

199 vragen voor een succesvol selectiegesprek - Gusta Timmermans | Northernlights300.org

...ns, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19 ... 199 vragen voor een succesvol selectiegesprek - Gusta ... ... .95 20 | 199 VRAGEN VOOR EEN SUCCESVOL SELECTIEGESPREK aan zaken als klanttevredenheid, wendbaarheid en resultaatge-richtheid. Als je dit weet, kun je tijdens het selectieproces veel beter doorgronden of iemand echt bij je organisatie past (zie ook hoofdstuk 6 met selectievragen over competenties). Wees de eerste om "199 vragen voor een succesvol selectiegesprek" te beoordelen Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkee ... 199 vragen voor een succesvol selectiegesprek - Q-Logic ... . Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met * 199 vragen voor een succesvol selectiegesprek. Formaat: Ebook Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal. Tip: klik op de knop om te starten met lezen! Start met lezen. Details expand_more expand_less € 15,28 Excl. BTW check Volledige prijs. Het boek '199 vragen voor een succesvol selectiegesprek' van Gusta Timmermans van Uitgeverijhaystack. Dit boek is een praktische handleiding voor managers, ondernemers en HR - professionals, maar natuurlijk ook heel handig voor kandidaten die zich goed willen voorbereiden op een sollicitatiegesprek. Hoe vind je de juiste medewerker voor de baan? Selecteer het talent dat je zoekt door de juiste vragen te stellen. Het vinden van de juiste medewerkers is een van je lastigste taken. Hoe we ...Lees hieronder verder. Hoe vind je de juiste medewerker voor de baan? Selecteer het talent dat je zoekt door de juiste vragen te stellen. Het vinden van de juiste medewerkers is een van je lastigste taken. Hoe weet je zeker of de kandidaat die tegenover je zit bij de functie en jullie cultuur past? Als je de vragen in dit boek gebruikt, weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Lees niet alleen hoe je je ... 199 vragen voor een succesvol selectiegesprek. Een praktische handleiding voor managers, ondernemers en HR-professionals. 199 vragen. Auteur(s) Gusta Timmermans. NUR code(s) 807 Personeel en organisatie Reacties op 199 vragen voor een succesvol selectiegesprek. Op ons blog. AMC staat op punt van faillissement wegens pandemie. Nieuwe Chromecast Ultra heet volgens een lek 'Sabrina' Nieuw op Amazon Prime in jun...

INFORMATIE

AUTEUR
Gusta Timmermans
DIMENSIE
12,87 MB
BESTANDSNAAM
199 vragen voor een succesvol selectiegesprek.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe vind je de juiste medewerker voor de baan? Selecteer het talent dat je zoekt door de juiste vragen te stellen. Het vinden van de juiste medewerkers is een van je lastigste taken. Hoe weet je zeker of de kandidaat die tegenover je zit bij de functie en jullie cultuur past? Als je de vragen in dit boek gebruikt, weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Lees niet alleen hoe je je voorbereidt op een selectiegesprek maar ook hoe een gedegen recruitmentstrategie bijdraagt aan het aannemen van de juiste medewerkers. Maak kennis met de STARR-?methode en en profiteer van alle voorbeeldvragen en checklists om je kans op een succesvol gesprek te maximaliseren. Recruitmentgoeroe Gusta Timmermans heeft jarenlange ervaring als hoofd recruitment bij ING en als mede-eigenaar van een wervings- en selectiebureau. Ze is voorzitter van Recruiters United, het onafhankelijke netwerk voor recruitment- en arbeidsmarktprofessionals in Nederland.

Wil je het boek lezen?199 vragen voor een succesvol selectiegesprek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gusta Timmermans. Lezen 199 vragen voor een succesvol selectiegesprek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN