De dood te slim af

De dood te slim af - Doeke Post | Northernlights300.org

...k | maandag 17 november 2014 06:11 WEZEP - De nieuwe mens komt er aan ... Wees de droogte te slim af - Flashmagazine.be ... . Binnen een aantal decennia zullen er mensen zijn die voor een belangrijk deel uit techniek bestaan. Er komen meerdere revoluties aan. De ... 'De wolven te slim af' is een verhaal over een organisatie die wellicht overeenkomt met de uwe, compleet met slechte gewoonten, zeurende zwakheden en overgave om de status quo in stand te houden. Een kudde schapen, bang voor de mythische slimheid van wolven is aa ... Slimme eend speelt dood en is hond te slim af ... . Een kudde schapen, bang voor de mythische slimheid van wolven is aanvankelijk verzwakt door hun gefragmenteerde kijk op de wereld en door hun onjuiste vooronderstellingen. Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws via de snelste en leukste nieuwssite van Nederland, 24 uur per dag en 7 dagen in de week Get this from a library! De dood te slim af! : bezinning op de nieuwe medische technologie. [D Post] -- Terugblik op de medisch-technologische ontwikkelingen in de twintigste eeuw met een vooruitblik op wat nog gaat gebeuren op dat gebied. We lijken de dood te slim af te zijn, met de techniek als bestrijdingsmiddel. Maar laat de dood zich wel pakken? Bekijk ook. Meer informatie. Direct bestellen. Witte raaf € 10,99. Meer informatie. Direct bestellen. De laatste seconde en andere verhalen € 4,49. Meer informatie. Direct bestellen. Rechteloos € 7,49....

INFORMATIE

AUTEUR
Doeke Post
DIMENSIE
7,68 MB
BESTANDSNAAM
De dood te slim af.pdf

OMSCHRIJVING

Robots ter grootte van een bloedcel, geheugenchips die onze hersenen aanvullen en zo ook dementie bestrijden, en een levensverwachting van 150 jaar tegen het eind van deze eeuw. De nieuwe mens komt eraan, veel sneller dan we denken. Het is fascinerend wat er in de nabije toekomst allemaal mogelijk zal zijn. Fascinerend, maar ook bedreigend.Doeke Post laat zien hoe ver men in de laboratoria wereldwijd al is en waarom een debat over de ethische implicaties van al deze ontwikkelingen hard nodig is. Kunnen we de sterke toename van ouderen wel verwerken? Wordt de mens niet geleefd door de technologie en komt alles onder de heerschappij van ingenieurs te staan? We lijken de dood te slim af te zijn, met de techniek als bestrijdingsmiddel. Maar laat de dood zich wel pakken?

Wil je het boek lezen?De dood te slim af in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Doeke Post. Lezen De dood te slim af Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN