ACCOUNTINGHOUSES (CONTROLLING IN DE PRAKTIJK)

ACCOUNTINGHOUSES (CONTROLLING IN DE PRAKTIJK) - Verriet, Wijns Molenkamp | Northernlights300.org

.... MKB moet in 2020 meer innoveren om de groei op peil te houden ... Controlling in de praktijk 102 - Risicomanagement in de ... ... . 26 jan . Controlling in week 4, 2020 - Top 10 artikelen uit internationale media . Controlling in de praktijk 49 - Activity based costing 1e druk is een boek van D.A. van Damme uitgegeven bij Vakmedianet Management. ISBN 9789031221325 Activity Based Costing is een methode van kostentoerekening die in meerdere situaties en door verschillende typen organisaties kan worden gebruikt. Controlling & auditing in de praktijk - Het budgetteringsproc ... Controlling in de praktijk 102 - Risicomanagement in de ... ... . Controlling & auditing in de praktijk - Het budgetteringsprocesmodel | André Waal. Zet op mijn lijst Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Zalm, M. van der, Noordam, Peter - Controlling in de praktijk Kosten, baten en risico's van ICT-investeringen / richtlijnen voor het opstellen van een business case Bestel: Business-informatieplanning controlling in de praktijk Bestel Business-informatieplanning controlling in de praktijk met ISBN/EAN 9789013000078 snel en eenvoudig. Wij maken je studietijd zo makkelijk mogelijk, zodat jij slim kunt studeren. Ook voor handige studietips en de rest van je studiespullen ben je bij ons aan het juiste adres. 9789013111439 Controlling in de praktijk 102 koop je vanaf 11.99 tweedehands bij Bookmatch. 100% veilig Geen énkel risico. Controlling in de praktijk 45 - AO en kwaliteit 1e druk is een boek van J. Bosman uitgegeven bij Vakmedianet Management. ISBN 9789031220977 Zowel de klassiekers als de recente ontwikkelingen in de vakgebieden Administratieve Organisatie (AO) en kwaliteitsmanagement komen langs in dit boek. Controlling in de praktijk 102 - Risicomanagement in de praktijk 1e druk is een boek van U.P.W.L.M. Claassen uitgegeven bij Vakmedianet Management B.V.. ISBN 9789013111439 Dit boek beschrijft een praktische aanpak voor het inrichten van integraal risicomanagement. Het is bedoeld voor alle betrokkenen binnen het risicomanagementproces. Controlling in de praktijk 52 - Project- en costcontol 1e druk is een boek van Guido Fr hlichs uitgegeven bij Vakmedianet Management. ISBN 9789031221929 Projectmanagement en projectcontrol zijn big business. Werken in projecten is namelijk een belangrijk middel om de concurrentie het hoofd te bieden. Controlling in de praktijk 7 - Risicomanagement. Controlling in de praktijk 7 - Risicomanagement. Samenvatting. Ondernemen is risico lopen, wordt vaak gezegd. Hoewel dat voor honderd procent waar is, wil dat nog niet zeggen dat men zich in den blinde in riskante zaken moet storten. 'Risicomanagement in...

INFORMATIE

AUTEUR
Verriet, Wijns Molenkamp
DIMENSIE
6,81 MB
BESTANDSNAAM
ACCOUNTINGHOUSES (CONTROLLING IN DE PRAKTIJK).pdf

OMSCHRIJVING

In dit boek wordt het begrip 'accountinghouse' gedoeld op de tendens om de financieel-administratieve werkzaamheden binnen de organisatie te concentreren. Het verschijnsel 'accountinghouse' is in Europa sterk in opkomst. In de Verenigde Staten is dit fenomeen als inrichtingsvariant voor organisaties al gemeengoed geworden. Maar in tegenstelling tot de Verenigde Staten blijkt in Europa een dergelijke organisatieverandering nogal wat voeten in de aarde te hebben; de gebruikelijke argumenten als efficiencyverbetering van de bedrijfsvoering en het verhogen van de effectiviteit van de bedrijfsvoering zijn niet altijd doorslaggevend, noch het feit dat er betere mogelijkheden komen tot het genereren van informatie voor het strategisch managementproces. In dit boek komen de condities aan bod waaronder concentratie van de financieel-administratieve gegevensverwerking kan plaatsvinden. Het geheel wordt verduidelijkt met enkele cases.

Wil je het boek lezen?ACCOUNTINGHOUSES (CONTROLLING IN DE PRAKTIJK) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Verriet, Wijns Molenkamp. Lezen ACCOUNTINGHOUSES (CONTROLLING IN DE PRAKTIJK) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN