Inleiding Tot Improvisatie 2

Inleiding Tot Improvisatie 2 - J.J.P. Kastelein | Northernlights300.org

...apier spelen. Specifieke kennis is voor het eerste deel niet nodig, behalve de beheersing van enkele eenvoudige toonladders over eenbehoorlijke omvang ... Inleiding tot Improvisatie 2 van Jaap Kastelein | in de ... ... . Jaap Jaap Kastelein: Inleiding Tot Improvisatie 2 (Piano) Inleiding tot improvisatie is bedoeld voor muzikanten die meer willen dan alleen noten van papier spelen. Specifieke kennis is voor het eerste deel niet nodig, behalve de beheersing van enkele eenvoudige toonladders over een behoorlijke omvang. Ook moet de leerling noten kunnen lezen. Inleiding Tot Improvisatie 2 ( Eb ) (Bladmuziek). Inleiding tot improvisatie is bedoeld voor muzikanten die ... bol.com | 2 Basgitaar Inleiding tot improvisatie, J.J.P ... ... . Ook moet de leerling noten kunnen lezen. Inleiding Tot Improvisatie 2 ( Eb ) (Bladmuziek). Inleiding tot improvisatie is bedoeld voor muzikanten die meer willen dan alleen noten van papier... Inleiding tot improvisatie deel 2 Es - Jaap Kastelein. Deel 2 van de serie van 2 delen die apart te bestellen zijn voor alle Es-instrumenten zoals bijv. Altsaxofoon. Inleiding tot improvisatie is bedoeld voor muzikanten die meer willen dan alleen noten van papier spelen. Inleiding Tot Improvisatie 1 ( C ). Inleiding tot improvisatie is bedoeld voor muzikanten die meer willen dan alleen noten van papier spelen. Specifieke... Inleiding tot improvisatie 2 voor Cello is bedoeld voor muzikanten, die meer willen dan alleen not...

INFORMATIE

AUTEUR
J.J.P. Kastelein
DIMENSIE
11,45 MB
BESTANDSNAAM
Inleiding Tot Improvisatie 2.pdf

OMSCHRIJVING

Inleiding tot improvisatie is bedoeld voor muzikanten die meer willen dan alleen noten van papier spelen. Specifieke kennis is voor het eerste deel niet nodig, behalve de beheersing van enkele eenvoudige toonladders over eenbehoorlijke omvang. Ook moet de leerling noten kunnen lezen. Deel 2 is geschikt voor wie minstens vijf jaar les heeft gehad en het materiaal uit deel 1 onder de knie heeft. In Inleiding tot improvisatie komt het improviserenover akkoorden uitgebreid aan de orde. Ook luisteroefeningen, analyses van toonsoorten en verschillende stijlen - met de daarbij behorende muzikale vormen en patronen - zijn in deze methode te vinden. Bij elk van de twee boekenis een cd bijgevoegd met luister- en meespeeloefeningen, die je helpen om te improviseren over steeds ingewikkelder structuren tot je de kunst van de improvisatie zelfstandig beheerst.

Wil je het boek lezen?Inleiding Tot Improvisatie 2 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.J.P. Kastelein. Lezen Inleiding Tot Improvisatie 2 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN