Ayako 02. een familie om van te houden

Ayako 02. een familie om van te houden - Osamu Tezuka | Northernlights300.org

...1 - Een meisje om van te houden . OOST WEST, ... Ayako 2: Een familie om van te houden (Ayako, #2) by Osamu ... ... ... Een andere zoon, Jiro, heeft de familie onteerd door geen zelfmoord te plegen tijdens zijn krijgsgevangenschap en wordt nu door het bezettingsleger misbruikt voor politieke acties. Het slachtoffer van zo'n actie, een vakbondsman, blijkt de vriend van Jiro's progressieve zus Naoko. Een Wereld om van te Houden. artist: Osamu Tezuka. Writer: Tezuka, Osamu. series: Ayako. ... Hard Cover. genres: mang ... Broekhuis | Ayako 02. een familie om van te houden, Tezuka ... ... . series: Ayako. ... Hard Cover. genres: manga € 19,49. Nadat Ayako het grootste deel van haar jeugd in een kelder opgesloten heeft gezeten, ... Het kost hem veel moeite zich aan het moderne leven aan te passen." Dat geldt ook voor Ayako. AYAKO 1 - Een meisje om van te houden Centraal in het verhaal staat de aartsconservatieve familie Tenge, met aan het hoofd de chagrijnige patriarch Sakuemon. Dagelijks ergert hij zich aan de teloorgang van de traditionele Japanse normen en waarden, aan het Amerikaanse gezag en vooral aan de hervormingen die onder druk van dit bestuur worden doorgevoerd. Met lede ogen moet hij toezien hoe door ......

INFORMATIE

AUTEUR
Osamu Tezuka
DIMENSIE
7,10 MB
BESTANDSNAAM
Ayako 02. een familie om van te houden.pdf

OMSCHRIJVING

AYAKO 2 - Een familie om van te houdenDe arme O-Ryo wordt onder vreemde omstandigheden dood aangetroffen. De politie, in de persoon van rechercheur Tanuma, vertrouwt het allemaal niet en speurt naar de ware toedracht van de zaak. Dit alles komt ter sprake wanneer Sakuemon, het hoofd van de familie Tenge, iedereen bijeenroept om te beraadslagen. Want, zo spreekt hij hen toe: 'Jullie hebben allemaal gehoord dat O-Ryo door iemand vermoord zou zijn. Ayako is bang en houdt zich voor iemand verborgen. Ze weet iets, maar ze is te bang om wat te zeggen... Wat het ook is, ik weet zeker dat er een smet op de familie Tenge geworpen wordt, als ze ooit zou praten.' En dus wordt er gestemd over het lot van Ayako, die in werkelijkheid is opgesloten in een kelder. Men besluit dat de goede naam van de familie Tenge niet in diskrediet mag worden gebracht en dat Ayoko daarom voorgoed van de aardbodem zal moeten verdwijnen. Iedereen stemt voor, behalve de kleine Shiro, en dat wordt hem niet in dank afgenomen...Ayako is naast een gelaagde familiekroniek van epische proporties ook een superieure manga in graphic novel-vorm over het Japan van na de Tweede Wereldoorlog, over machtsmisbruik en politieke moorden, over het beste en het slechtste in de mens, overgoten met inktzwarte humor. Van manga-grootmeester Osamu 'Boeddha' Tezuka, de ongekroonde peetvader van de Japanse graphic novel.

Wil je het boek lezen?Ayako 02. een familie om van te houden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Osamu Tezuka. Lezen Ayako 02. een familie om van te houden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN