IS

IS - Loretta Napoleoni | Northernlights300.org

...ISIL), in het westen Islamitische Staat in Irak en Syrië (ISIS) ... versturen/vervoeging - WikiWoordenboek ... . Op 29 juni 2014 hernoemde de terreurbeweging zichzelf tot Islamitische Staat of IS. Vaak wordt de groep aangeduid als Da'isj of Daesh ... Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 26 aug 2019 om 03:27. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding/Gelijk delen, er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn.Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Wikipedia® is ... is - Wiktionary ... .Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc., een organisatie zonder winstoogmerk. IS-IS is a link-state routing protocol, operating by reliably flooding link state information throughout a network of routers. Each IS-IS router independently builds a database of the network's topology, aggregating the flooded network information. ...

INFORMATIE

AUTEUR
Loretta Napoleoni
DIMENSIE
6,44 MB
BESTANDSNAAM
IS.pdf

OMSCHRIJVING

IS 1e druk is een boek van Loretta Napoleoni uitgegeven bij Balans. ISBN 9789460031724 Sinds Islamitische Staat in 2014 vanuit het niets op het politieke wereldtoneel verscheen, zijn analisten en presidenten, hoge militairen en gewone burgers in verwarring. In IS. De terreurstaat gaat internationaal terrorisme-expert Loretta Napoleoni in op de geschiedenis van IS en laat ze zien hoe de strijdmacht die bekendstaat om zijn middeleeuwse wreedheden zo snel heeft kunnen opbloeien in de digitale wereld van vandaag. Vanwege de grote olievoorraden, ruime financiële middelen en het modernste wapenarsenaal slaagt IS waar andere terroristische organisaties falen. Bovendien weet Islamitische Staat jonge moslims van over de hele wereld te rekruteren voor zijn heilige oorlog. Hoe kan dit? En waarom lukt het de westerse wereld zo moeilijk om vat te krijgen op wat deze extremistische groepering drijft? In haar uiterst actuele en uitstekend geresearchte boek gaat Napoleoni op zoek naar antwoorden. IS. De terreurstaat is een met drie nieuwe hoofdstukken uitbereide editie van het alom geprezen De terugkeer van het kalifaat. Napoleoni plaatst de meest recente ontwikkelingen in Irak, Syrië, Libië en Egypte in een breder perspectief, gaat uitvoerig in op de positie van de vrouw in het kalifaat en bespreekt ten slotte hoe IS-splintergroeperingen hun zinnen hebben gezet op het wereldwijd verspreiden van dood en verderf in landen die hun niet welgezind zijn.

Wil je het boek lezen?IS in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Loretta Napoleoni. Lezen IS Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN