De windmolenmaffia en andere indianenverhalen

De windmolenmaffia en andere indianenverhalen - Koos Hoogland | Northernlights300.org

...aScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser ... Vind koos tak | Nieuw op Marktplaats ... . De windmolenmaffia en andere indianenverhalen. business-ethics in de dagelijkse praktijk. Auteur(s) Koos Hoogland. NUR code(s) 800 Bedrijfskunde algemeen 808 Leidinggeven, coachen Imprint(s) Mijnmanagementboek.nl Uitgever(s) Mijnbestseller B.V. Taal Nederlands Vers. datum 06/01/2016 NSTC 100034165. De windmolenmaffia en andere indianenverhalen 1e druk is een boek van Koos Hoogland uitgegeven bij Mijnmanagementboek.Nl. ISBN 9789463188777 Koos Hoogland (jurist, 19 ... De windmolenmaffia en andere indianenverhalen door Koos ... ... .Nl. ISBN 9789463188777 Koos Hoogland (jurist, 1947) toont aan dat bedrijfsethiek leuk is. In eenentwintig columns beschrijft hij nooit dogmatisch, ... Beschrijving De windmolenmaffia en andere indianenverhalen Koos Hoogland (jurist, 1947) toont aan dat bedrijfsethiek leuk is. In eenentwintig columns beschrijft hij nooit dogmatisch, met een gezonde dosis realisme en soms met onderkoelde humor diverse dagelijkse aspecten van bedrijfsethiek. Bestel De windmolenmaffia en andere indianenverhalen van Koos Hoogland. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De windmolenmaffia en andere indianenverhalen (ePUB) Bekijk alles. De windmolenmaffia en andere indianenverhalen business-ethics in de dagelijkse praktijk Koos Hoogland • Boek • paperback. Samenvatting . Koos Hoogland (jurist, 1947) toont aan dat bedrijfsethiek leuk is. Vergelijken - De windmolenmaffia en andere indianenverhalen - Koos Hoogland - ebook (1947) ISBN: 9789463187060 - Koos Hoogland (jurist, 1947) beschrijft in 21 columns nooit dogmatisch, met een gezonde dosis realisme en soms met onderkoelde humor… De windmolenmaffia en andere indianenverhalen: business-ethics in de dagelijkse praktijk: Amazon.es: Koos Hoogland: Libros en idiomas extranjeros De windmolenmaffia ...

INFORMATIE

AUTEUR
Koos Hoogland
DIMENSIE
8,51 MB
BESTANDSNAAM
De windmolenmaffia en andere indianenverhalen.pdf

OMSCHRIJVING

De windmolenmaffia en andere indianenverhalen 1e druk is een boek van Koos Hoogland uitgegeven bij Mijnmanagementboek.Nl. ISBN 9789463188777 Koos Hoogland (jurist, 1947) toont aan dat bedrijfsethiek leuk is. In eenentwintig columns beschrijft hij nooit dogmatisch, met een gezonde dosis realisme en soms met onderkoelde humor diverse dagelijkse aspecten van bedrijfsethiek. Een serieus onderwerp. Overheid en bedrijfsleven zien vaak zelf niet hoe onethisch zij handelen. Enerzijds zijn de ingesleten gewoonten van het departement, de branche, de onderneming, de afdeling vaak sterker dan hedendaagse waarden en normen, met alle schade van dien, anderzijds zit het ego van de leidinggevenden soms in de weg.Bedrijfsethiek is niet een loodzware last van het ondernemerschap. Het is niet een klus die ook nog moet worden geklaard, maar het hoort net als het winststreven, het personeelsbeleid en de financiën tot de intrinsieke taken van het ondernemerschap. Als je onderneemt ben je per definitie met bedrijfsethiek bezig, ongeacht je besluiten of handelingen. Dit boekje is interessant voor toezichthouders, directie, staf en werkvloer.De foto's van Wil Hagenaars (1944) filosoferen op een woordloze wijze op de tekst en geven de lezer de ruimte zijn eigen gedachten over de beschreven cases te vormen.

Wil je het boek lezen?De windmolenmaffia en andere indianenverhalen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Koos Hoogland. Lezen De windmolenmaffia en andere indianenverhalen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN