Puinvrouw in Berlijn

Puinvrouw in Berlijn - Hilde Keteleer | Northernlights300.org

...inter is en waar en Deuren publiceerde. Hilde Keteleer is daarnaast literair vertaalster van onder meer Julia Franck en Juli Zeh ... Hilde Keteleer - Wikipedia ... . Volledige beschrijving. Verkrijgbaar als Tweedehands. Vestiging. Puinvrouw in Berlijn direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Puinvrouw in Berlijn is de eerste roman van Hilde Keteleer, die eerder onder meer de goed ontvangen poëziebundels Al wat winter is en waar en Deuren publiceerde. Hilde Keteleer is daarnaast literair vertaalster van onder meer Julia Franck en Juli Zeh. dit werk kent de volgende uitvoering ... Puinvrouw in Berlijn by Hilde Keteleer - Books on Google Play ... . Hilde Keteleer is daarnaast literair vertaalster van onder meer Julia Franck en Juli Zeh. dit werk kent de volgende uitvoeringen. E-book (epub) (((Kindle))) ⇻ Puinvrouw in Berlijn ↛ Een Vlaamse Journaliste Werkt In Berlijn Ze Wordt Hals Over Kop Verliefd Op De Even Zinnelijke Als Enigmatische Gregor Voor Wie Ze Werk En Vrienden Laat Staan In Een Roezig Spel Van Aantrekken En Afstoten Laat Gregor Haar Berlijn Zien Samen Met De Pogingen Om Een Gemeenschappelijke Taal Te Vinden, Komt Ook Het Verleden Van Beiden Naar Boven Stad En ... Christine Vandenbergh, een Vlaamse journaliste, maakt in 2006 een reis naar Berlijn, waar ze twee jaar vroeger halsoverkop verliefd is geworden op een geheimzinnige man. De passionele relatie heeft maar een half jaar geduurd, maar diepe sporen nagelaten. Nu heeft ze het puin opgeruimd, net zoals de 'Trümmerfrau' van wie ze het standbeeld in een park heeft gezien. Puinvrouw in Berlijn (e-boek) door Hilde Keteleer, EAN 9789460012563. Puinvrouw in Berlijn. Een Vlaamse journaliste werkt in Berlijn. Ze wordt hals over kop verliefd op de even zinnelijke als enigmatische Gregor, voor wie ze werk en vrienden laat staan. In een roezig spel van aantrekken en afstoten laat Gregor haar Berlijn zien. Samen met de pogingen om een gemeenschappelijke taal te vinden, komt ook het verleden van beiden naar boven. Free 2-day shipping. Buy Puinvrouw in Berlijn - eBook at Walmart.com Zoek. Search: Mijn account "Puinvrouw in Berlijn" is de eerste roman van Hilde Keteleer, die eerder onder meer de goed ontvangen poëziebundels "Al wat winter is en waar" en "Deuren" schreef. Hilde Keteleer is daarnaast literair vertaalster van onder meer Julia Franck en Juli Zeh. Reviews. User-contributed reviews This video is unavailable. Watch Queue Queue. Watch Queue Queue Puinvrouw in Berlijn - Hilde Keteleer (2009) mijn stem. 3,00 (1) 1 stem . Nederlands Psychologisch . 254 pagina's Eerste druk: Vrijdag, Antwerpen (België) Christine is een Vlaamse journaliste die voor haar werk in Berlijn gaat wonen. Ze maakt ...

INFORMATIE

AUTEUR
Hilde Keteleer
DIMENSIE
5,74 MB
BESTANDSNAAM
Puinvrouw in Berlijn.pdf

OMSCHRIJVING

`Met leugens viel best te leven, als je ze maar een plek kon geven.Een Vlaamse journaliste werkt in Berlijn. Ze wordthals over kop verliefd op de even zinnelijke als enigmatische Gregor, voor wie ze werk en vrienden laat staan. In een roezig spel van aantrekken en afstoten laat Gregor haar Berlijn zien. Samen met de pogingen om een gemeenschappelijke taal te vinden, komt ook het verleden van beiden naar boven. Stad en taal worden hoofdpersonages. Berlijn wordt het raamwerk voor de geschiedenis die net als de taal in flarden komt. Het verleden beknot je vrijheid in die mate dat het een kwestie van leven of dood wordtof beslis je uiteindelijk toch zelf?Puinvrouw in Berlijn is de eerste roman van Hilde Keteleer, die eerder onder meer de goed ontvangen poëziebundels Al wat winter is en waar en Deuren publiceerde. Hilde Keteleer is daarnaast literair vertaalster van onder meer Julia Franck en Juli Zeh.

Wil je het boek lezen?Puinvrouw in Berlijn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hilde Keteleer. Lezen Puinvrouw in Berlijn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN