Bij Alzheimer op schoot

Bij Alzheimer op schoot - Bere Miesen | Northernlights300.org

...ool. Hij is adviseur psychogeriatrie bij de Woonzorgcentra Haaglanden in Den Haag ... Attenderingen: Bij Alzheimer op schoot : verstand van ... ... . Bij Alzheimer op schoot verstand van dementie. Bère Miesen . Dementie zorgt ervoor dat je de greep op je leven geleidelijk kwijtraakt. De patiënt levert vaak een gevecht tegen verlies van controle en veiligheid. Uiteindelijk een gevecht tegen de bierkaai, met grote gevolgen. ... Bij Alzheimer op schoot: verstand van dementie: Amazon.es: Bère Miesen: Libros en idiomas extranjeros Bij Alzheimer op schoot 1e druk ... Bij Alzheimer op schoot - Uitgeverij SWP ... .es: Bère Miesen: Libros en idiomas extranjeros Bij Alzheimer op schoot 1e druk is een boek van B re Miesen uitgegeven bij UitgeverijS.W.P. B.V.. ISBN 9789088501425 Dementie zorgt ervoor dat je de greep op je leven geleidelijk kwijtraakt. De pati nt levert vaak een gevecht tegen verlies van controle en veiligheid. Voor familieleden en mensen met dementie zelf die zich in de ziekte willen verdiepen. Met een pleidooi voor het inschakelen van een coach als professionele steun in de rug. (paperbackversie) Bij Alzheimer op schoot Bère Miesen • Boek • paperback. Samenvatting . Dementie zorgt ervoor dat je de greep op je leven geleidelijk kwijtraakt. De patiënt levert vaak een gevecht tegen verlies van controle en veiligheid. Uiteindelijk een gevecht tegen de bierkaai, met grote gevolgen. Bij Alzheimer op schoot: verstand van dementie | Miesen, Bere | ISBN: 9789088500107 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. Bij Alzheimer op schoot : verstand van dementie / Bère Miesen. Dementie zorgt ervoor dat je de greep op je leven geleidelijk kwijtraakt. De patiënt levert vaak een gevecht tegen verlies van controle en veiligheid. Uiteindelijk een gevecht tegen de bierkaai, met grote gevolgen. Buy Bij Alzheimer op schoot: verstand van dementie 01 by Bère Miesen (ISBN: 9789088501425) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Scopri Bij Alzheimer op schoot: verstand van dementie di Bère Miesen: spedizione gratuita per i clienti Prime e per ordini a partire da 29€ spediti da Amazon. Buy Bij Alzheimer op schoot: verstand van dementie 01 by Bère Miesen (ISBN: 9789088500107) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Bij Alzheimer op schoot book. Read reviews from world's largest community for readers. Koop Bij Alzheimer op schoot (9789088501425) je van Miesen, Bère...

INFORMATIE

AUTEUR
Bere Miesen
DIMENSIE
11,48 MB
BESTANDSNAAM
Bij Alzheimer op schoot.pdf

OMSCHRIJVING

Bij Alzheimer op schoot 1e druk is een boek van B re Miesen uitgegeven bij UitgeverijS.W.P. B.V.. ISBN 9789088501425 Dementie zorgt ervoor dat je de greep op je leven geleidelijk kwijtraakt. De pati nt levert vaak een gevecht tegen verlies van controle en veiligheid. Uiteindelijk een gevecht tegen de bierkaai, met grote gevolgen. Vooral voor degene die het treft, maar ook voor de partner, het gezin, de familie en de vrienden- en kennissenkring.Tegenwoordig willen familieleden maar ook mensen met dementie zelf zich verdiepen in de ziekte. Er komt immers heel wat op je af. Dan is het maar beter om over zaken te hebben nagedacht en gesproken. Je leven wint aan kwaliteit als je niet steeds achter de feiten hoeft aan te hollen. Dit boek helpt daarbij. Als pati nt en familie kun je naast kennis en inzicht veel baat hebben bij een professionele steun in de rug. Zo pleit B re Miesen voor het vroegtijdig inschakelen van een coach die de opties kent, helpt te anticiperen op de ontwikkeling van de ziekte en op de gevolgen daarvan, en de weg weet in de wereld van zorg en welzijn.Dr B re Miesen is psycholoog en werkt sinds 1969 in de zorg voor mensen met dementie. Hij promoveerde in 1990 op het proefschrift Gehechtheid en dementie, bedacht in 1997 het 'Alzheimer Caf ' en werd in 2005 benoemd tot eerste lector PsychoGeriatrie aan De Haagse Hogeschool. Hij is adviseur psychogeriatrie bij de WoonZorgcentra Haaglanden in Den Haag.

Wil je het boek lezen?Bij Alzheimer op schoot in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bere Miesen. Lezen Bij Alzheimer op schoot Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN