Papa is paars

Papa is paars - Juliette Meijer | Northernlights300.org

...Noem ik papa paars. Paarse papa doet vreemd ... Amazon.it: Papa is paars ; Mama is groen: voor jonge ... ... . Als paarse papa moet slapen, blijft hij wakker. Als paarse papa moet eten, eet hij niet. Als er niemand praat, hoort paarse papa toch stemmen. De papa van Jet en de mama van Job hebben psychische problemen. Als papa's hoofd ziek is, Noem ik papa paars. Paarse papa doet vreemd. Als paarse papa moet slapen, blijft hij wakker. Als paarse papa moet eten, eet hij niet. Als er niemand praat, hoort paarse papa t ... Patientervaringsverhalen: Zoeken: %Papa%is%paars,%mama%is ... ... . Als er niemand praat, hoort paarse papa toch stemmen. De papa van Jet en de mama van Job hebben psychische problemen. Twee voorleesverhalen met indringende tekeningen maken duidelijk wat het voor jonge kinderen betekent te leven met een ouder met een psychisch probleem. Met tips en achtergrondinformatie voor hulpverleners en ouders. Als papa's hoofd ziek is, Noem ik papa p...

INFORMATIE

AUTEUR
Juliette Meijer
DIMENSIE
4,7 MB
BESTANDSNAAM
Papa is paars.pdf

OMSCHRIJVING

Als papa's hoofd ziek is, Noem ik papa paars.Paarse papa doet vreemd.Als paarse papa moet slapen, blijft hij wakker.Als paarse papa moet eten, eet hij niet.Als er niemand praat, hoort paarse papa toch stemmen. De papa van Jet en de mama van Job hebben psychische problemen. Soms zijn ze gewoon papa of mama, maar dikwijls zijn ze onvoorspelbaar en onbereikbaar. Jet en Job kunnen daarom niet bij hun papa en mama wonen.De twee verhalen laten met de indringende tekeningen van de vijfjarige Jasmine zien wat het voor jonge kinderen betekent om te leven met een ouder met een psychisch probleem. Hulpverleners en ouders kunnen door dit boek voor te lezen en te bespreken het gedrag voor jonge kinderen verklaren. In het boek zijn tips en achtergrondinformatie opgenomen.

Wil je het boek lezen?Papa is paars in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Juliette Meijer. Lezen Papa is paars Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN