Maigret en zijn dode

Maigret en zijn dode - Georges Simenon | Northernlights300.org

...rt door het Parijs van zijn bekende commissaris ... Maigret 1 - Maigret en zijn Dode - sc - 1e druk ... . Zal Maigret de moordenaar van de man die hij niet kon beschermen kunnen traceren? 'Commissaris Maigret is onweerstaanbaar.' Op een ochtend in februari krijgt Maigret telefoon. Een haastig sprekende man vertelt dat hij sinds de vorige avond wordt gevolgd en vreest voor zijn leven. Gedurende de dag komen er telefoontjes uit allerlei cafeetjes in Parijs, maar de inspecteur die Maigret heeft uitgestuurd kan de opgejaagde man niet bijbenen. De oproepen houden op wanneer om middernacht ... Maigret en zijn dode van Georges Simenon | Boek en ... ... . De oproepen houden op wanneer om middernacht een verminkt lichaam wordt gevonden ... Op een ochtend in februari krijgt Maigret telefoon. Een haastig sprekende man vertelt dat hij sinds de vorige avond wordt gevolgd en vreest voor zijn leven. Gedurende de dag komen er telefoo ...Lees hieronder verder. getuige maigret maigret incognito maigret en zijn dode maigret en de moord op de quai des orfevres maigret op kamers [se. Gevonden boeken, volgens onderstaande selectiecriteria: Maigret en zijn dode (e-boek) door Georges Simenon, EAN 9789460423833....

INFORMATIE

AUTEUR
Georges Simenon
DIMENSIE
10,73 MB
BESTANDSNAAM
Maigret en zijn dode.pdf

OMSCHRIJVING

Op een ochtend in februari krijgt Maigret telefoon. Een haastig sprekende man vertelt dat hij sinds de vorige avond wordt gevolgd en vreest voor zijn leven. Gedurende de dag komen er telefoontjes uit allerlei cafeetjes in Parijs, maar de inspecteur die Maigret heeft uitgestuurd kan de opgejaagde man niet bijbenen. De oproepen houden op wanneer om middernacht een verminkt lichaam wordt gevonden op de Place de la Concorde. Maigret laat ‘zijn dode’ niet meer los en verzeilt al gauw in ongure milieus.In Maigret en zijn dode loodst Georges Simenon ons met vaart door het Parijs van zijn bekende commissaris. Zal Maigret de moordenaar kunnen traceren van de man die hij niet kon beschermen?

Wil je het boek lezen?Maigret en zijn dode in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Georges Simenon. Lezen Maigret en zijn dode Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN