100 Op De Schaal Van Lief

100 Op De Schaal Van Lief - Dolf Jansen | Northernlights300.org

...eb keert de verteller na vele jaren terug naar de plaats van zijn jeugd, een stadje in het noorden van Frankrijk, om zijn moeder te begraven ... 100 op de schaal van lief: Amazon.co.uk: Dolf Jansen ... ... . Gedurende de ... Buy 100 op de schaal van lief 01 by Dolf Jansen (ISBN: 9789060052426) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. 100 op de Schaal van lief Door: Dolf Jansen Jouw kleine handje grijpt mijn grote vinger vast, mooi toch dat mijn vinger zo in jouw handje past, ik vraag je 'gaan we lachen?' je antwoordt met een lach, als jij zo antwoordt om mijn vraag, heb ik een goeie dag. Free 2-day shipping. Buy 100 op de schaal van lief - eBook at Walmart.com Get this from a library! 100 op de schaal van lief : gedichten & ... bol.com | 100 op de schaal van lief (ebook), Dolf Jansen ... ... . Free 2-day shipping. Buy 100 op de schaal van lief - eBook at Walmart.com Get this from a library! 100 op de schaal van lief : gedichten & liedteksten. [Dolf Jansen] 16-dec-2012 - 100 op de schaal van lief gedichten & liedteksten. Reserveer: http://www.theek5.nl/iguana/?sUrl=search#RecordId=2.132498 De kaartschaal, kortweg vaak schaal, is de verhouding tussen een afstand op de kaart en de overeenkomstige afstand in werkelijkheid. De schaal kan worden weergegeven in een verhouding zoals 1 : 25.000. De schaal 1 : 25.000 is een grotere schaal dan 1 : 50.000, omdat 1 / 25.000 groter is dan 1 / 50.000....

INFORMATIE

AUTEUR
Dolf Jansen
DIMENSIE
5,30 MB
BESTANDSNAAM
100 Op De Schaal Van Lief.pdf

OMSCHRIJVING

Soms onderbreekt Dolf Jansen zijn spraakwatervallen op het podium voor een gedicht of een lied, een vorm die hem even goed bevalt als de verbale kanonskogels die hij avond aan avond op het publiek afvuurt. In deze gedichten en liedjes kruipt hij in de huid van de verbaasde toeschouwer met een scherp oog voor detail, zich verwonderend over de wereld en dingen die haar steeds maar draaiende houden. Het ene moment stelt hij leugen en bedrog aan de kaak of het fenomenale gevoel van welbehagen van de Nederlanders, het andere moment vertelt hij over een klein jongentje op een begraafplaats. Maar wat telkens, in welke vorm dan ook, terugkeert in zijn teksten, is de liefde: of die nu wordt opgeroepen door twee geliefden op de kade, zijn vrouw of kinderen. Want alle goede dingen in het leven zijn '100 op de schaal van lief'.Voor dit bijzondere boek werkte Dolf Jansen samen met een tweetal fotografen die zijn teksten voorzagen van grappige, ontroerende en schaamteloos lieve beelden.

Wil je het boek lezen?100 Op De Schaal Van Lief in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dolf Jansen. Lezen 100 Op De Schaal Van Lief Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN