PC starter

PC starter - Luc Sala | Northernlights300.org

...de enige zijn die vindt dat de computer te traag start ... Pick parts. Build your PC. Compare and share. - PCPartPicker ... . Ontdekken waarom de pc niet langer opstarten wil is veelal dan ook simpelweg een kwestie van mogelijkheden wegstrepen. Goed opletten wat er wèl gebeurt als u de computer aanzet, zou u dan ook al een eind op weg kunnen helpen bij het achterhalen waarom de pc niet start. Op het moment dat de pc aan is Afgelopen tijd heeft mijn PC een eigen wil lijkt 't wel! Normaal staat 'ie altijd aan maar de laatste tijd word ik wakker en staat m'n PC gewoon aan terwijl ik hem 's avonds ALTIJD uitzet, gister ... Voor veel pc's (vooral laptops en tablets) geldt d ... Internetsites automatisch opstarten na opstart pc ... ... ... Voor veel pc's (vooral laptops en tablets) geldt dat de slaapstand wordt ingeschakeld wanneer u het deksel sluit of op de aan/uit-knop drukt. Uw pc in de slaapstand plaatsen: Open Energiebeheer: Windows 10: selecteer Start en vervolgens Instellingen > Systeem > Energiebeheer en slaapstand > Extra energie-instellingen. Start het gedownloade .exe-bestand op en kies Installatiemedia voor een andere pc maken. Stel taal, Windows-versie en architectuur (64-bits of 32-bits) in en druk op Volgende. Kies USB-flashstation (voorzie een...

INFORMATIE

AUTEUR
Luc Sala
DIMENSIE
12,35 MB
BESTANDSNAAM
PC starter.pdf

OMSCHRIJVING

PC Starter is bedoeld voor iedereen die voor het eerst aan de slag gaat met een MS-DOS Personal Computer. De inhoud is samengesteld op basis van een artikelenserie uit de computerkrant Computer Info, en behandelt de meest elementaire onderwerpen rond het PC-gebruik. In eenvoudige bewoordingen worden vaktermen en afkortingen uit de wereld van de automatisering stap voor stap behandeld. Ook vindt u achter verschillende hoofdstukken een uitleg van automatiseringstermen (jargon) die o.a. worden gebruikt in dat hoofdstuk. De lezer krijgt in de loop van het boek inzicht in wat de PC is en kan. Naast hoofdstukken over hard- en software bevat het boek ook informatie over randapparatuur en netwerken en worden o.m. Windows en tekstverwerkingsprogramma's DTP en dBASE besproken. Er zijn aan het eind van het boek vragen en opdrachten opgenomen omtrent de besproken onderwerpen, speciaal bedoeld voor het gebruik in het onderwijs. Maar ook andere gebruikers kunnen hun kennis op deze wijze toetsen.

Wil je het boek lezen?PC starter in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Luc Sala. Lezen PC starter Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN