PARTNERS DE HELPENDE HAND

PARTNERS DE HELPENDE HAND - Maria Elferink | Northernlights300.org

...ssing. Wij helpen uitvaartondernemingen, crematoria en begraafplaatsen bij het invullen van hun behoefte aan gekwalificeerd personeel ... Contact - VZW De Helpende Hand ... . Thuiszorg Helpende Hand heeft onlangs via van Loveren & Partners een klanttevredenheidsonderzoek gedaan. Hierin kunnen wij met trots zeggen dat we een goede score van 8,4 hebben behaald. Klik op onderstaande link om meer te lezen wat mensen van ons vinden. Rapport PREM 2019. Rapport PREM 2020 Bestel PARTNERS DE HELPENDE HAND van Maria Elferink. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Rotterd ... Je partner, de helpende hand - Mama en Zo ... . Rapport PREM 2020 Bestel PARTNERS DE HELPENDE HAND van Maria Elferink. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Rotterdam Partners biedt met 'platform' de helpende hand tijdens coronacrisis. Rotterdam Partners bundelt een keur aan initiatieven die zijn opgestart om Rotterdammers en ondernemers tijdens ... Stichting De Helpende Hand heeft als doel, mensen te helpen die lichamelijk, financieël of geestelijk niet in staat zijn om zelfstandig bepaalde noodzakelijke werkzaamheden te verrichten. Partners GGZ Westelijk Noord-Brabant Partners De Helpende Hand - ...

INFORMATIE

AUTEUR
Maria Elferink
DIMENSIE
11,38 MB
BESTANDSNAAM
PARTNERS DE HELPENDE HAND.pdf

OMSCHRIJVING

Zowel de oorspronkelijke Partners als hun kinderen, hebben hun plaats in de maatschappij gevonden, maar ze beseffen dat ze hun levenshouding over kunnen brengen op anderen door hen te helpen bij de problemen, die ze zelf niet op kunnen lossen. De Partner familie breidt zich uit met een aantal vrienden. Partner schoonzoon Tom Kingston ontmoet zijn vroegere collega Jef Higgins, die tijdens zijn diensttijd in Afghanistan krijgsgevangen is geraakt en met een zwaar trauma is teruggekeerd. Een paar vluchtelingen uit Eritrea belanden per ongeluk op Partner House, als ze op de vlucht zijn voor mensenhandelaren. Ook Bella, een meisje uit een probleemgezin wordt door hen opgevangen. Voor al deze mensen zijn de Partners een helpende hand, een steunpunt in moeilijke tijden. Hun boodschap van liefde en respect wordt verder doorgegeven.

Wil je het boek lezen?PARTNERS DE HELPENDE HAND in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maria Elferink. Lezen PARTNERS DE HELPENDE HAND Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN